SKIP TO CONTENT
GSi

NOUL INSIGNIA GSI.

Condus de pasiune.

Contururi impresionante, tehnologie turbo puternică și ergonomie perfectă: noul Insignia Gsi combină plăcerea de a conduce cu tehnologia avansată într-o formă sportivă, atletică, în ambele variante, Grand Sport și Sports Tourer.
CONDUCERE DINAMICĂ ȘI STIL INIMITABIL.
Moștenirea de design GSi emblematic, ușor de recunoscut este completată de stilizarea dinamică și exclusivistă a jantelor din aliaj de 20˝, în două nuanțe. 
Cele două țevi de eșapament din oțel inoxidabil fac aluzie la puterea și pasiunea integrate, iar spoilerul conferă deportanță și o atitudine plină de putere.
PERFORMANȚA ȘI STILUL LUCREAZĂ MÂNĂ ÎN MÂNĂ.
Cu dotările interioare axate pe șofer, ca de exemplu volanul cu partea inferioară plată, scaunele ergonomice1 performance2 cu tetiere integrate și pedale sport din aliaj, modelul GSi se dovedește a fi exact atât de incitant, sportiv și orientat către design precum te așteptai. 

1Scaune ergonomice certificate de asociația germană AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelență în ergonomie. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

2Opțional.

DINAMICĂ DE CONDUCERE
Jante uimitoare din aliaj de 20˝, în două nuanțe, cu frâne BREMBO și pneuri sport, ca dotare standard. Datorită șasiului de performanță FlexRide și sistemului de tracțiune integrală Twinster cu vectorizarea cuplului, conducerea noului Insignia GSi nu se compară cu nimic altceva. 
ATÂT DE PUTERNIC PRECUM PARE.
Noul Insignia GSi este o mașină sport. Motorul pe benzină turbo avansat, de 2,0 litri, dezvoltă o putere de 169 kW (230 cp) și generează un cuplu de 350 Nm, cuplat cu transmisia automată cu 9 trepte de viteză.