Skip To Content
Combo-e Cargo

Noul Combo-e Cargo

Combinație câștigătoare

Noul Combo-e Cargo combină experiența profesională Opel cu proiectarea de precizie, pentru a crea un vehicul comercial complet electric, cu eficiență optimă și o mobilitate electrică fără compromisuri. Deși compact, Combo-e Cargo poate prelua o sarcină utilă voluminoasă, de până la 4,4m³ și este susținut de caracteristici superioare de gestionare a încărcăturii, precum sistemul Flex Cargo de încărcare prin peretele despărţitor.

Interior

O fuziune între spațiu și tehnologie

Combo-e Cargo a fost construit de la zero având ca obiectiv performanța comercială. Fie că te afli la volan și crești eficiența fiecărei călătorii cu ajutorul panoului de informații pentru conducătorul auto și a ecranului digital e-Infotainment sau că lucrezi mai inteligent cu cel mai bun spațiu de încărcare din segment, Combo-e Cargo îți satisface toate nevoile de transport. Mai mult decât un mijloc de transport compact, Combo-e Cargo este versatil - un birou mobil de ultimă oră, care îți permite să lucrezi din mers, beneficiind de caracteristici de conectivitate care să îți îmbunătățească activitatea, indiferent în ce direcție te deplasezi.

Experiența electrică

O soluţie completă

Optimizează-ți activitatea, prin accesul comercial în zona metropolitană și urbană, fără restricții datorate emisiilor. Încărcă și livrează marfă la orice oră, mulțumită funcționării aproape silențioase a motorului electric. Ești liniștit în ceea ce privește restricțiile de CO2 și taxele de mediu, beneficiind în același timp de costuri semnificativ mai reduse de întreținere și exploatare.

Capacitate

Îmbină munca și plăcerea

Îți duci activitatea mai departe, cu autonomia electrică completă de 275km1 și o baterie performantă, care se poate încărca rapid până la 80% din capacitate, în doar 30 de minute. Mobilitatea urbană a unui sistem de propulsie lin și silențios, în combinație cu cuplul instantaneu și o viteză maximă de 130km/h fac ca modelul Combo-e Cargo să fie la fel de confortabil, competent și plăcut de condus pe străzile orașului, ca și pe autostrăzi. 

 

 

1 Consum energie Combo-e Cargo (combinat) 18,1 kWh/100 km; CO2 emission 0 g/km; autonomie (combinata) 275 km (influentata de echipare si optiuni).***

Abonează-te pentru a fi printre primii

Înscrie-te să afli mai multe! Pentru a arunca o privire mai îndeaproape la noul Combo-e Life și pentru a afla mai multe despre oferte sau pentru a fi primul înregistrat pentru un test drive, abonează-te la newsletter. Te vom ține la curent