Depășește-ți limitele!

Profită la maxim de modelul tău Mokka-e prin cunoașterea factorilor de impact principali și a modului în care să reacționezi la aceștia

Viteză
Viteza este factorul cu cel mai mare impact asupra autonomiei. De exemplu, la o viteză constantă de 130 km/h, autonomia modelului tău Mokka-e este redusă la jumătate comparativ cu datele WLTP. 
Stilul de conducere
De fiecare dată când accelerezi, utilizezi energie. Și de fiecare dată când frânezi brusc, trebuie să accelerezi din nou. Modul de conducere eco și frânarea regenerativă ale modelului tău Mokka-e te pot ajuta să economisești până la 15% din autonomie! 
Confortul termic și încălzirea
Diferența de autonomie cauzată de încălzire poate varia între anotimpuri cu până la 35%, deoarece energia este preluată direct din baterie. Climatizarea prealabilă a modelului tău Mokka-e în timp ce se încarcă este modalitatea adecvată pentru a păstra o autonomie constantă și un nivel de confort optim în timpul călătoriei. 
SFAT: Autonomia afișată pentru modelul tău Mokka-e, chiar și când este complet încărcat, este o valoare estimativă, bazată pe comportamentul de conducere. Dacă ții cont de factorii de impact pentru autonomie (de exemplu: viteza, stilul de conducere, confortul termic), autonomia afișată se va adapta la noul tău comportament de conducere.