Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


CONFORT ȘI SPAȚIU PENTRU PASAGERI.

Autovehiculele de transport persoane Opel Movano oferă un transport confortabil și practic pentru toate persoanele de la bord – alege modelul Combi cu 6 sau 9 locuri sau Bus cu 17 locuri.

 

Movano Bus oferă un spațiu generos pentru 17 persoane, de exemplu cu suporturi pentru bagaje montate la înălțime, iluminare tip limuzină pe culoar în zona picioarelor și sistem de climatizare opțional cu duze de ventilație reglabile individual pentru pasagerii din spate. Treapta standard retractabilă, acționată electric oferă un acces confortabil și sigur în autovehicul și este disponibilă opțional și pentru ușa glisantă de mari dimensiuni.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

COMFORT PENTRU PASAGERI, SPAȚIU PENTRU MARFĂ.

Autovehiculele de transport persoane Opel Movano oferă un transport confortabil și practic pentru toate persoanele de la bord – alege modelul Combi cu 6 sau 9 locuri.

 

Movano Combi oferă combinația perfectă dintre transportul pasagerilor și capacitatea de transport marfă. De asemenea, bancheta spate opțională poate fi îndepărtată pentru adaptarea modelului Combi la nevoile individuale de transport persoane.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

APROAPE DE TINE, CÂND AI NEVOIE.

Transformă modelul Movano într-un birou mobil cu scaunul central pliabil ce poate fi folosit ca masă de birou reglabilă. Acesta include și o tavă pivotantă pentru laptopul șoferului.

COMPARTIMENT DE DEPOZITARE PE PLANȘA DE BORD.

Ține totul într-un singur loc în timpul călătoriei. Depozitează pur și simplu obiectele importante în spațiile superioare dedicate.

SPAȚIU PENTRU FIECARE OBIECT.

Torpedoul glisant de mari dimensiuni cu o capacitate de depozitare de până la 10,5 l și o suprafață plană facilitează accesul direct la ustensile.

BIROUL TĂU MOBIL.

Utilizează postul de conducere ca un birou de mici dimensiuni – cu o tabletă retractabilă și un suport pentru pahare, ce pot fi montate în fața scaunului pasagerului.

NICIO UTILITATE NU ESTE PREA MARE.

Depozitează lucrurile de care ai nevoie în buzunarele generoase de pe portieră. Spațiul de depozitare de pe portiera laterală poate fi folosit pentru sticle de apă de până la 1,5 l.