Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


CONECTIVITATE OPTIMĂ.

Sistemul avansat Multimedia Navi Pro1 este perfect compatibil cu Apple CarplayTM2 și Android AutoTM2 de la Google, oferind acces la funcțiile smarpthone-ului pe un ecran tactil de 8".

 

Apple CarPlayTM2 și Android AutoTM2 de la Google le asigură utilizatorilor acces confortabil la aplicații utile și funcțiile smartphone-ului în timpul conducerii:

 

  • Utilizarea telefonului ca sistem de navigație via Hărți
  • Streaming pentru listele de redare preferate cu Spotify
  • Trimiterea și primirea de mesaje via WhatsApp și Skype

 

Aceste funcții pot fi accesate cu ușurință prin sisteme de comandă vocală, pentru ca mâinile șoferului să rămână pe volan și ochii la drum.

 

1 Opțional

2 Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Apple CarPlay este marcă a Apple Inc., înregistrată în S.U.A. și alte țări. Android este marcă înregistrată a Google Inc.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

PE LOCURI. FIȚI GATA. START.

Multimedia Navi Pro1 cu sistem avansat de comandă vocală și sistem integral de navigație te conduce la destinație fără stres. Trebuie doar să-ți alegi destinația și să lași sistemul de navigație prin satelit să stabilească traseul.

 

1 Opțional

FĂRĂ CABLU DE CONECTARE.

Sistemul de încărcare wireless1 al modelului Combo Life îți oferă posibilitatea de a-ți încărca telefonul în orice moment în timpul deplasării, fără a avea nevoie de cabluri.

 

1 Opțional