Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


FARURI AVANSATE INTELLILUX LED®  MATRIX.

Farurile IntelliLux LED®¹ Matrix cu fază lungă ce nu orbește reduc automat luminozitatea în apropiere de alte autovehicule dar luminează puternic drumul până la 400 m în față.

 

  • Nu există riscul de a orbi alți șoferi
  • Conducerea pe timp de noapte este mai sigură și mai relaxantă
  • Iluminarea în viraje combate „găurile negre” în virajele strânse. Activă la viteze între 40 km/h și 70 km/h
 

¹Faruri IntelliLux LED® Matrix Atunci când este activat sistemul, faza lungă este pornită la viteze mai mari de 50 km/h și oprită automat la viteze mai mici de 35 km/h.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

MENȚINE DISTANȚA DE SIGURANȚĂ.

Tempomatul automat¹ ajută la prevenirea coliziunilor din spate  și te ajută să te relaxezi, frânând și accelerând pentru a păstra distanța setată față de autovehiculul din față.

 

Asistentul automat pentru controlul vitezei¹ te ajută să eviți coliziunile din spate, menținând distanța dorită față de autovehiculul din față și frânând până la oprire completă.² Asistentul pentru șofer scanează drumul și protejează autovehiculul cu o zonă de siguranță, pentru relaxare maximă și risc minim.

¹Opțional. Sistemul ajută șoferul în situații periculoase. Totuși, șoferul este singurul responsabil de conducerea autovehiculului.
²Opțional. Activare la viteze între 30 km/h și 180 km/h, rază de acțiune până la 150 m. Dezactivare automată la 20 km/h pentru toate transmisiile manuale. În combinație cu transmisiile automate, sistemul oferă și o funcție Stop & Go: autovehiculul este frânat complet și poate urma automat autovehiculul din față, chiar și în trafic.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

SISTEME SUPERIOARE DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER.

Head-up Display¹ proiectează aici datele cheie, pentru ca tu să ai privirea la drum. Datele includ viteza, instrucțiunile de navigație prin satelit sau avertizări privind pericole.

 

¹Opțional

SISTEME DE SIGURANȚĂ AVANSATE.

Tehnologiile de siguranță¹ Opel îți oferă funcții cum ar fi:

  • Frânare automată de urgență² cu detectarea pietonilor
  • Alertă privind unghiul mort din lateral
  • Asistent pentru menținerea benzii de circulație

 

La ultima generație de sisteme de asistență pentru șofer¹, senzorii, camerele și tehnologia radar acționează în permanență împreună cu un singur scop: să asigure un condus mai sigur, mai relaxat și să contribuie la sporirea vigilenței șoferului și să prevină accidentele posibile sau amenzile inutile. Aceste sisteme îți asigură controlul modelului Insignia și intervin doar în caz de pericol iminent.

¹Opțional. Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor sistemului. Totuși, șoferul este responsabil personal de conducerea autovehiculului.
²Opțional. Sistemul este activ la viteze între 8 km/h și 80 km/h. Pentru a reduce viteza de impact într-un accident posibil, sistemul frânează autovehiculul între 8 km/h și 40 km/h cu o forță de frânare de până la 1 g. Sistemul reduce viteza de impact cu maximum 15 km/h între 40 km/h și 80 km/h. Dincolo de acest prag, șoferul trebuie să frâneze independent pentru a reduce suplimentar viteza. Sistemul poate fi activat sau dezactivat în orice moment de către șofer.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

ATINGEREA MAGICĂ.

Urcă la volan și pornește. „Deschiderea și pornirea fără cheie” a modelului Insignia îți permite să urci la volan fără cheie și să pornești la drum prin simpla apăsare a unui buton.