Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


POSTUL DE CONDUCERE.

Schimbătorul de viteze montat la înălțime, pe planșa de bord, volanul cu reglare în înălțime și adâncime și comenzi infotainment, scaunul reglabil în 6 direcții cu cotieră și suport lombar, precum și instrumentele clare îi permit șoferului să dețină controlul în mod confortabil.

 

SPAȚIU DE DEPOZITARE ÎNCĂPĂTOR ÎN CABINĂ.

Compartimentele generoase de depozitare deschise și închise integrate în planșa de bord și suporturile pentru pahare amplasate optim asigură spațiu pentru orice ai nevoie în timpul călătoriei.

MAI MULTE SCAUNE SAU MAI MULT SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE?

Datorită celor 9 scaune confortabile și a spațiului flexibil pentru bagaje, Opel Vivaro este ideal pentru servicii de transport, activități de recreere și familii numeroase. În configurația standard poți încărca până la 1,8 m3 . Prin plierea celui de-al treilea rând de scaune, îndepărtarea celui de-al doilea rând sau a ambelor banchete, poți obține până la 6 m3, în funcție de ampatament.

ECHIPAT PENTRU A FACE TREABĂ.

Bancheta din față cu două locuri pentru pasageri a modelului Vivaro asigură versatilitatea spațiului de depozitare de sub scaune. Un beneficiu real pentru persoanele care trebuie să lucreze din scaunul șoferului sau să comunice prin dispozitivele digitale personale este reprezentat de stația de andocare pentru smartphone amplasată ideal deasupra planșei de bord și de suportul de tabletă din partea superioară a planșei de bord.

INFOTAINMENT DE PRIMĂ CLASĂ.

Poţi alege dintr-o gamă largă de sisteme infotainment avansate. Sistemul R16 BT USB 1-DIN și sistemul CD18 BT USB 2-DIN includ streaming audio prin Bluetooth® și sistem mâini libere pentru telefon, porturile USB din planșa de bord și conexiunea USB pentru surse externe permit conectarea dispozitivelor mobile, Digital Audio Broadcast (DAB+) este disponibil opțional.

 

Sistemul Navi 50 adaugă un ecran tactil color de 7˝, cu hărți pentru Europa de Vest și de Est. Aplicația gratuită „AHA” de pe smartphone-urile conectate permite accesul la platforme de socializare precum Facebook sau Twitter și la posturi de radio online prin intermediul ecranului tactil. Pentru iPhone-uri este disponibilă și funcția de recunoaștere vocală Siri. Sistemul vârf de gamă Navi 80 IntelliLink adaugă funcții suplimentare, inclusiv modul de vizualizare panoramică 3D, sistemul avansat de comandă vocală și streaming audio Bluetooth® . Afișajul funcționează și ca ecran pentru camera video pentru marșarier.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

MAI MULT CONFORT. MAI PUȚIN STRES.

Opel Vivaro poate fi comandat cu sistem manual de climatizare în față și spate, precum și sistem suplimentar de încălzire în spate.Datorită Camerei video pentru marșarier poți vedea direcția în care te deplasezi și ești scutit de eforturile aferente mersului în marșarier. Imaginea este afișată pe ecranul tactil al sistemului de navigaţie cu ajutorul unor linii dinamice de ghidare sau pe oglinda retrovizoare cu ajutorul unor linii statice de ghidare. AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN