Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


MODUL ECODRIVE.

Modul ecoDrive poate fi activat sau dezactivat în orice moment. Este activat prin apăsarea unui buton și poate fi anulat prin apăsarea completă a pedalei de accelerație sau prin simpla dezactivare.

 

În modul ecoDrive

  • cuplul și puterea motorului sunt reduse,
  • răspunsul accelerației este modificat,
  • iar consumul de putere al sistemului de aer condiționat și al celui de încălzire este diminuat.

Modul ecoDrive informează șoferul cu privire la treapta de viteză în care ar trebui să se afle transmisia pentru a economisi carburant, prin declanșarea unui semnal luminos în momentul atingerii vitezei optime pentru schimbarea treptei. Dacă autovehiculul este dotat cu sistem de navigație, acesta îți va furniza date privind conducerea ăeconomic și instrucțiuni bazate pe informațiile primite de sistem.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

MAI MULTĂ PUTERE, CONSUM MAI MIC.

Ai la dispoziție trei motoare avansate Euro 6 din care poți alege, toate fiind echipate cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteză.

 

Motoarele 1.6 CDTI Turbo de 70 kW (95 cp) și 1.6 CDTI BiTurbo de 92 kW (125 cp) și 107 kW (145 cp) sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie ecoFLEX. Sistemul Start/Stop, frânarea regenerativă, filtrul de particule ce nu necesită întreținere și nivelul scăzut de fricțiune internă, disponibile în dotarea standard, reduc costurile și nivelul de emisii, în timp ce sistemul de injecție common rail de ultimă oră și supraalimentarea asigură o performanță superioară.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

MĂSURI SUPLIMENTARE DE REDUCERE A COSTURILOR.

În plus față de sistemul Start/Stop disponibil standard, risipa de energie naturală este prevenită printr-o pompă de apă care economisește energia și care intră în funcțiune doar atunci când este necesar, precum și prin pompa de ulei cu cilindree variabilă care furnizează exact cantitatea de lubrifiant necesară.

 

Recuperarea energiei la frânare reduce consumul și emisiile prin încărcarea selectivă a bateriei, de regulă atunci când există o rezervă de energie în timpul frânării și decelerării.

 

Lanțul de distribuție care nu necesită întreținere și filtrul de particule diesel contribuie la reducerea costurilor de service și a perioadelor de inactivitate, distanța dintre intervalele de service ajungând până la 2 ani/40 000 de kilometri.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN