Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ACCES AUTOMAT.

Ușile electrice glisante, duale1 oferă o deschidere largă pentru pasagerii din spate. Senzorii permit accesul în cabină fără a utiliza mâinile pentru persoanele ale căror mâini sunt ocupate.

 

1 Opțional.

 

URCĂ-TE ȘI PORNEȘTE LA DRUM.

Urcă-te și pornește la drum cu ajutorul sistemului Deschidere și pornire fără cheie1, fără a trebui să găsești cheile – cât timp acestea sunt în buzunarul, geanta ta sau undeva aproape.

 

1 Opțional.

ÎNCĂRCARE UȘOARĂ.

Deschide luneta modelului Zafira Life independent de hayon pentru a facilita încărcarea elementelor mici în portbagaj sau în situații în care spațiul este limitat.

GĂSEȘTE DIMENSIUNEA PERFECTĂ.

Disponibil în trei dimensiuni diferite, fiecare model Zafira Life oferă echilibrul perfect între dimensiunile exterioare relativ compacte și interiorul spațios, foarte flexibil.

 

În special, versiunea mică cu o lungime de 4,60 m este agilă pe străzile urbane înguste și în zonele unde spațiul este limitat. Varianta medie are o lungime de 4,95 m, iar cea mare măsoară 5,3 m. Toate cele trei variante au o înălțime sub 1,90 m1 pentru accesul nerestricționat în spațiile înguste, precum parcările subterane.

 

1 Limita de înălțime sub 1,9 m nu se aplică pentru autovehiculele cu o sarcină utilă de 1400 kg.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN