Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


CONDU CU UN SCOP.

Nu lăsa dimensiunea să te păcălească pentru că modelul Zafira Life este agil și dinamic, oferind o experiență de conducere lină pe care ți-ai dori-o de la un model Opel.

ECHILIBRUL PERFECT.

Alege gama de motoare puternice, dar și econome, care dezvoltă o putere de până la 180 cp, pentru costuri de rulare scăzute, emisii reduse și eficiență maximă din partea modelului Zafira Life.

 

Bucură-te de o schimbare precisă a vitezelor pentru o conducere lină și alege transmisiile manuale și automate rafinate. Cu motorul opțional 2.0 l diesel, 130 kW / 180 cp, transmisie automată cu 8 trepte de viteză și sistem start-stop* nu trebuie să faci compromisuri în materie de putere pentru eficiența carburantului.

 

Toate motoarele respectă norma Euro 6d.

 

*Consum de carburant în l/100 km: urban 5,2 - 6,5, extraurban 4,6 - 5,4, în regim mixt 4,8 - 5,8; emisii de CO₂ în g/km: 127 - 152 g/km

 

În conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile în vigoare).*/**/****

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

BUN VENIT SUPRAFEȚELOR PROBLEMATICE.

Sistemul IntelliGrip1 al modelului Zafira Life oferă niveluri suplimentare de tracțiune pe suprafețe problematice cu noroi, nisip sau zăpadă, menținându-te pe direcție.

 

1 Opțional.

PUTERE OFERITĂ DE TOATE ROȚILE.

Alege conversia 4x4 Dangel1 pentru o mobilitate crescută pe suprafețele de drum problematice sau chiar și pe teren accidentat.

 

De asemenea, conversia suplimentară 4x2 de la Dangel este disponibilă.

 

1 Activează sistemul pentru a comuta modelul Zafira Life pe modul tracțiune integrală; dezactivează-l pentru a reveni la tracțiunea pe 2 roți.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN