Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SERIOZITATE ÎN PRIVINȚA SIGURANȚEI.

Dotat cu airbaguri pentru șofer și pasagerul față și airbaguri laterale sau tip cortină pentru pasagerii de pe toate cele trei rânduri1, modelul Zafira Life ia în serios siguranța.

 

1 Airbagurile laterale tip cortină pentru rândurile doi și trei sunt disponibile opțional.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

VIZIBILITATE EXTRA.

Farurile xenon1 în combinație cu Luminile diurne cu tehnologie LED1 adaugă un strop de eleganță și oferă vizibilitate sporită pe drum, indiferent de condițiile de luminozitate.

 

1 Opțional.

MONTARE SIMPLĂ.

Toate scaunele din rândurile doi și trei ale modelului Zafira Life pot fi echipate cu puncte de fixare ISOFIX1, permițând fixarea simplă și sigură a până la șase scaune pentru copii.

 

1 Opțional. Indisponibile pentru anumite configurații ale scaunelor.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

TOTUL ÎN CÂMPUL VIZUAL.

Camerele multifuncționale frontale și pentru marșarier1 asigură funcționarea sistemelor de siguranță precum Asistentul pentru recunoașterea indicatoarelor de limitare a vitezei1, Avertizarea în caz de somnolență1 și Camera video pentru marșarier cu vedere de 180° pentru parcare1.

 

1 Opțional.

INOVAȚIE DE TOP.

Tempomatul automat1 micșorează sau restabilește viteza pentru a menține distanța față de autovehiculul din față în situații de trafic.

 

Dacă este necesar, Frâna automată de urgență1 acționează pentru evitarea unui accident prin aplicarea automată a frânelor. Sistemul de avertizare pentru unghiul mort1 utilizează senzori și o proiecție vizuală pe oglinda exterioară, alertându-l pe șofer cu privire la autovehiculele din unghiul mort al Zafira Life pentru a preveni accidentele în situații de depășire. Avertizarea privind o coliziune frontală1 scanează drumul pentru a-l avertiza pe șofer cu privire la o potențială coliziune cu autovehicule sau pietoni.

 

1 Opțional.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN