Opel, Combo, Exterior, Side View

FAPTELE VORBESC PENTRU COMBO.

Foarte versatil, cu până la 4,4 m³ spațiu de bagaje¹, motoare eficiente și tehnologie de siguranță inteligentă, noul Combo este partenerul de afaceri de încredere pe care îl doreai.

¹Spațiu de încărcare de până la 3,8 m³ la Combo sau de 4,4 m³ în versiunea Combo XL cu ampatament lung.

Opel, Combo, Rear View, Cargo Space

VERSATILITATE PENTRU CELE MAI GRELE SARCINI.

Transportul încărcăturii nu a fost niciodată mai ușor: cu sarcina utilă¹ de până la 1000 kg¹, trapă de încărcare² pentru obiecte lungi³ și uși culisante², poți îndeplini sarcinile.

Opel, Combo, Interior

Interiorul modern al Combo are până la 15 spații de depozitare, un ecran tactil de 8”¹ și poziție înaltă la volan pentru a-ți oferi control asupra drumului.

¹Opțional

Opel, Combo, Exterior, Automatic Emergency Braking

CU ADEVĂRAT SIGUR.

Cabina modernă a Combo oferă până la 18 sisteme inteligente de asistență și siguranță, inclusiv frânare automată de urgență¹, tempomat automat² și avertizare în caz de somnolență.

Close

¹Standard pentru Dynamic, opțional pentru celelalte versiuni. Funcționează automat la peste 5 km/h și sub 85 km/h. Între 0 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze pentru a reduce și mai mult viteza.
²Opțional

Close

¹Până la 2693 de litri pentru versiunea Combo Life cu ampatament lung. Până la 2126 de litri pentru versiunea standard Combo Life. Încărcat până la plafon, cu scaunele din spate pliate, conform ISO 3832.

Close

¹Sarcină utilă de 1000 kg pentru Combo și de 950 kg pentru versiunea Combo cu ampatament lung.
²Opțional
³Lungime de încărcare de până la 3100 mm la Combo sau de 3400 mm în versiunea Combo XL cu ampatament lung.