FAPTELE VORBESC PENTRU COMBO LIFE.

Cu până la 7 scaune¹, nenumărate soluții de depozitare și sisteme avansate de asistență pentru șofer, noul Combo Life se va integra perfect în viața ta.

 

¹Opțional

TEHNOLOGII INTELIGENTE.

La Combo Life, rafinamentul și caracterul practic merg mână în mână, cu inovații de top precum volanul încălzit¹, un ecran tactil de 8”¹ și frânare automată de urgență².

UTILIZEAZĂ LA MAXIMUM SPAȚIUL.

Ai nevoie să muți toată familia și toate bagajele lor? Combo Life face față, cu până la 2693 de litri în portbagaj¹ și scaune flexibile.

Close

¹Până la 2693 de litri pentru versiunea Combo Life cu ampatament lung. Până la 2126 de litri pentru versiunea standard Combo Life. Încărcat până la plafon, cu scaunele din spate pliate, conform ISO 3832.

Close

¹Opțional.
² Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 0 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.