Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Front View

NOUL INSIGNIA GSi.

FOARTE RAPID.

Consum de carburant mixt 8,7–7,3 l/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt 199–192 g/km.

Înapoi
 • Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Side View

  ATLETUL ELEGANT.

  Insignia GSi Grand Sport îmbină liniile puternice, sportive cu jantele de 20’’ bicolore din aliaj1, prizele de aer cromate și spoilerul spate pentru a accentua caracterul dinamic.

  1Opțional

 • Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Side View

  ACEEAȘI ATITUDINE SPORTIVĂ - SPAȚIU GENEROS.

  Insignia GSi Sports Tourer îmbină designul sportiv și caracterul practic. Spațiul pentru 5 persoane și portbagajul de max. 1.665 l fac din Sports Tourer un autovehicul polivalent.

Înainte
Înapoi
 • GRAND SPORT

 • SPORTS TOURER

Înainte
Opel, Insignia GSI, Design, Interior, Ergonomic Seats

PERFECT ERGONOMIC.

Postul de conducere orientat spre șofer oferă senzația tipică unui GSi datorită volanului cu partea inferioară plată, scaunelor performance¹ ergonomice și pedalelor din aluminiu.

Opel, Insignia GSI, Driving-Performance, Front View

PUTERE RAFINATĂ.

Tracțiunea integrală, tehnologia turbo inovatoare și noua transmisie automată cu 8 trepte de viteză sportivă asigură plăcerea condusului și eficiență la cote maxime.

Opel, Insignia GSI, Newsletter, GSi Badge

NU RATA NIMIC.

Abonează-te la buletinul informativ și vei fi în permanență la curent cu cele mai noi știri din lumea Insignia GSi.

Close

Călătorii plăcute și siguranță, chiar și în situații de conducere extreme.

 

 • Tracțiune integrală cu vectorizarea activă a cuplului: tracțiune de primă clasă în orice condiții meteo și pe orice tip de teren. Sistemul asigură aderență acolo unde alții nu pot.
 • Șasiul premium FlexRide® cu configurație Nürburgring adaptează amortizoarele în fracțiuni de secundă și setează răspunsul direcției și accelerației conform modului de conducere („Standard”, „Tour” și „Sport”).
 • Frânele BREMBO: sistem de frânare puternic, etriere de frână vopsite, decelerare puternică.
 • Pneuri sport Michelin: experiență de conducere și mai dinamică.
Close

Confort și performanță pe distanțe lungi: scaunele sport premium¹ certificate de AGR, organizația germană de experți în sănătatea spatelui (Aktion Gesunder Rücken e.V.) asigură o poziție optimă de ședere, precum și susținere laterală.

 

¹Scaunele față AGR opționale ale autovehiculelor Opel sunt certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelență în materie de ergonomie. Certificatul confirmă calitatea oferită de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.