NOUL VIVARO.

Îți prezentăm noul Vivaro, furgonul proiectat să îți dezvolte afacerea. Este îmbinarea optimă între siguranța și eficiența germane, plus fiabilitate și versatilitate remarcabile.

DEPĂȘEȘTE LIMITELE SPAȚIULUI.

Bucură-te de flexibilitatea excepțională oferită de trapa de încărcare FlexCargo, ușile electrice glisante, lungimea de încărcare maximă de 4 m1 și sarcina utilă până la 1400 kg2.

BIROUL TĂU MOBIL.

Dacă ai nevoie de un birou mobil, noul Vivaro este dotat cu funcții precum o masă birou ajustabilă, navigație cu ecran tactil de 7", izolație fonică și scaune ergonomice încălzite.

Close

Începând din mai 2019, sistemul de asistență pentru șofer Opel Connect sporește siguranța și nivelul de conectivitate la drum.

Close

Când ai mâinile ocupate, deschide compartimentul de încărcare cu funcția mâini libere. Deschiderea și pornirea fără cheie simplifică lucrurile, iar volumul maxim de încărcare de 6,6 m3(1) al noului Vivaro îți oferă o soluție pentru orice nevoie.

1Lungime de încărcare maximă de 4 m și volum de încărcare de 6,6 m3 în versiunea Vivaro cu ampatament lung cu FlexCargo opțional.
2Sarcină utilă standard 1000 kg, cu opțiune de maximum 1400 kg.

Close

Noul Vivaro oferă un raport excepțional preț/calitate, punând accentul pe design inteligent astfel încât să poți lua biroul cu tine oriunde.