Înapoi
Înainte
Înapoi
Înainte

COMBO TOUR.

Descopera mini van-ul nostru.

Spațiul și flexibilitatea sunt două beneficii de excepție ale modelului Opel Combo Tour. Privește în interior și vei găsi modalitatea perfectă de a configura spațiul pentru familie, agrement, hobby-uri, activități sportive sau vacanțe. Sau poate o modalitate confortabilă de a îmbina afacerile cu toate acestea, fără a compromite atmosfera din timpul conducerii.

 

Creat pentru a aduce autovehiculul de familie într-o eră a spaţiului flexibil, fără a avea un impact negativ asupra mediului înconjurător sau planetei. Vezi de ce:

  • Design practic, de capacitate mare
  • Confortabil, comod şi sigur
  • Lider în clasa sa în domeniul posibilităţilor de încărcare şi al spaţiului
  • Economie şi performanţe de excepţie

Enlarge

O combinaţie strălucită

Forma de excepție a modelului Opel Combo Tour îmbină în mod armonios capacitatea mare, caracterul practic și rezistența cu eleganța funcțională.

Combo Combi Combi L1H1 Increased Payload
De la 15.355,00 €

Enlarge

Ager şi în formă

Modelul Opel Combo Tour te protejează și are grijă de tine, de pasagerii tăi și de orice lucru pe care îl transporți. În plus, poți adăuga un nivel cât mai sporit de confort, care ar putea mulțumi pe oricine.


Enlarge

Pentru o viaţă mai uşoară

Modelul Opel Combo Tour asigură accesul uşor şi încărcarea simplă, locuri pentru până la şapte persoane, este uşor de configurat şi polivalent, oferind o gamă întreagă de funcţii şi echipamente. Scaunele rabatabile de pe al doilea rând și scaunele detașabile de pe cel de-al treilea rând permit sporirea capacității portbagajului de la 800 de litri până la 3.200 de litri.


Enlarge

Călătoreşti mai mult, economiseşti mai mult

Având un consum redus de carburant, intervale mari de service și garanție anti-coroziune, modelul Opel Combo Tour menține în mod constant constant un nivel scăzut al costurilor de exploatare.