Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

ACCESORIILE MODELULUI ASTRA.

Admiră designul fluid și dinamic care a adus performanța de conducere la un alt nivel: modelul Opel Astra. Și dacă vrei ceva special pentru personalizarea modelului tău Astra, vei găsi aici o gamă largă de accesorii originale Opel.

Enlarge

Confort și comoditate

Simte-te ca acasă! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi toate elementele de care ai nevoie pentru a conferi un aspect uimitor autovehiculului tău Opel și pentru a-l face cât de confortabil îți dorești: la interior și la exterior, de la covorașe până la sisteme de organizare a portbagajului și multe, multe altele.


Enlarge

Infotainment

Traseul este parcurs cu mai multă plăcere - sistemele infotainment de la Opel sunt cu adevărat performante. Rămâi conectat printr-o gamă variată de suporturi pentru telefon mobil și kituri hands-free Bluetooth, sisteme de navigație, hărți de navigație actualizate și numeroase conexiuni multimedia.


Enlarge

Siguranță și protecție

Siguranță sporită în timpul conducerii și un aspect îmbunătățit. De la apărătoarele de noroi și proiectoarele de ceață până la sistemele de alarmă, elementele de siguranță și scaunele pentru copii, vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a asigura protecția optimă a familiei tale - și pentru ca autovehiculul tău Opel să arate la fel de bine ca în ziua în care l-ai cumpărat.


Enlarge

Sisteme de transport și suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră variată de sisteme de transport și suporturi flexibile este ideală pentru toate călătoriile și activitățile tale sportive. Selecția noastră include produse originale proiectate de Opel, precum și produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piață în domeniul sistemelor de transport.


Enlarge

Jante

Personalizează-ți autovehiculul Opel cu un set nou de jante! Indiferent de gusturile tale, ai la dispoziție o gamă extinsă de jante din aliaj originale Opel pentru a-ți personaliza autovehiculul. Bucură-te de stilul și de calitatea accesoriilor originale Opel.