Noul Opel Vivaro - Capacitate de încărcare și sarcină utilă

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

Spațiu pentru până la 1,2 tone.

Designul optim, spațiul plan de încărcare maxim și accesul facil garantează că noul Opel Vivaro transportă cu ușurință orice ai nevoie.

Enlarge

Volum imens

Două variante de lungime și de înălțime oferă un volum de încărcare cuprins între 5,2 metri cubi și 8,6 metri cubi în cazul versiunii Panel Van. Lungimea de încărcare este de 2537 mm pentru varianta mai scurtă sau de 2937 mm pentru varianta mai lungă. Spațiul de încărcare interior este configurat în mod ideal pentru a transporta până la 3 europaleți, datorită capacității de încărcare ușoară.


Enlarge

Acces facil – opțiune pentru încărcarea obiectelor foarte lungi

Ușile laterale foarte late permit încărcarea europaleților, iar ușile spate care se deschid opțional până la 250 de grade facilitează accesul încărcăturii. Există și opțiunea unui hayon. Opțiunea de suplimentare a spațiului de încărcare pentru încărcăturile lungi prin intermediul FlexCargo include trape în peretele despărțitor și în scaunul pasagerului din față pentru a permite transportul încărcăturilor cu o lungime de până la 3750 mm în cazul variantei scurte sau de până la 4150 mm în cazul variantei lungi.


Enlarge

Fixarea bunurilor tale

Încărcătura este fixată optim, iar echipa beneficiază de protecție suplimentară datorită inelelor de ancorare amplasate optim. Pentru a proteja interiorul, există o gamă largă de podele din lemn și panouri pentru pereți, adaptate pentru a oferi acces liber atât la cârligele, inelele de ancorare etc. disponibile standard, cât și la cele disponibile opțional.