Noul Opel Vivaro - Variante

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

UN NOU OPEL VIVARO PENTRU FIECARE SCOP.

Indiferent de afacerile sau nevoile tale, când vine vorba de furgoane de dimensiuni medii, există un Opel Vivaro nou care este perfect pentru tine. Panel Van, Crew Van sau Combi – gama de modele este variată, alegerea îţi aparţine.

Enlarge

Panel Van

Multifuncţional. Pentru afaceri mici, livrări express sau servicii la faţa locului, noul Opel Vivaro Panel Van este foarte atractiv din punct de vedere economic. Cu 2 variante de lungime şi înălţime, volum de încărcare cuprins între 5,2 m3 şi 8,6 m3 şi o sarcină utilă maximă de până la 1200 kg, acesta oferă suficiente posibilităţi pentru aproape orice mod de utilizare a unui furgon de dimensiuni mici sau medii.


Enlarge

Crew Van

Transportarea persoanelor la locurile potrivite împreună cu tot echipamentul necesar face modelul Crew Van atractiv pentru numeroase domenii de activitate, de la construcţii la grădinărit peisagistic şi până la instalarea şi repararea sistemelor care utilizează energie alternativă. Cu până la şase locuri şi cu 2 variante de lungime cu acces general excepţional, Crew Van redefineşte confortul pentru echipă.


Enlarge

Combi

Confortabil, durabil şi practic, Combi este disponibil cu ampatament lung şi cu ampatament scurt. Calitatea sa premium îl face atractiv pentru numeroşi clienţi, de la sectorul afacerilor la familii mari, şcoli sau echipe de sport.