Caracteristici

SPAȚIOS ȘI CONFORTABIL, CU NUMEROASE INOVAȚII.

VARIANTE.

CONFIGURAȚIE FLEXIBILĂ
Disponibil cu 5 sau 7 locuri1, Combo Life este extrem de flexibil. Ai nevoie de mai mult spațiu în portbagaj? Cele 2 scaune glisante2 de pe al treilea rând pot fi scoase cu ușurință.
 
SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE
Spațiul de încărcare minim de 597 l1 ce poate fi extins la 2126 l2 conferă Combo Life un caracter extrem de practic, astfel că singura problemă este să găsești cu ce să-l umpli. 
Ai nevoie de și mai mult spațiu? Alege Combo Life XL cu ampatament lung și un volum de până la 2693 l2.

1Combo Life cu 5 locuri și ampatament standard are un volum de 597 l cu toate scaunele montate. Versiunea cu 5 locuri și ampatament lung are un volum de minim 850 l.
2Până la 2693 l pentru Combo Life cu ampatament lung și 2126 l pentru Combo Life standard, cu încărcătură maximă până la plafon, spătarele scaunelor din spate pliate, conform ISO 3832.
SCAUNE SPATE FRACȚIONABILE
Alege bancheta spate fracționabilă 40/60 sau 3 scaune spate individuale1, fiecare cu puncte de fixare Isofix standard, pentru a transporta micuții în siguranță totală și confort din punctul A în punctul B.
 
Trebuie să transporți o încărcătură foarte lungă, cum ar fi piese de mobilier? Pur și simplu rabatează la podea scaunele spate și rabatează scaunul pasagerului din față pentru a încărca obiecte lungi de până la 2,7 m (sau de până la 3,05 m pentru versiunea cu ampatament lung). Indiferent de ce ți-ar trebui, configurația flexibilă a interiorului poate fi modificată pentru a-ți ușura viața.

1Opționale pentru nivelurile de echipare selectate.

DESIGN.

EXTERIOR
Având un design de Opel veritabil, modelul Combo Life se evidențiază prin combinația dintre aspectul elegant, încrezător, înalta calitate și inovațiile inteligente. 
INTERIOR
Poziție înaltă de ședere, comenzi intuitive, volan încălzit1 și mult spațiu: habitaclul inteligent al modelului Combo Life îmbină conectivitatea inteligentă cu dotările practice. 
Punând accent pe ergonomie pentru șofer, interiorul a fost creat pentru a oferi un spațiu intuitiv, bine organizat. Consola centrală1 de dimensiuni mari este divizată în mod inteligent în trei zone funcționale. Sistemul de infotainment este amplasat în secțiunea superioară, iar comenzile pentru încălzire și ventilație se află dedesubt. Un spațiu de depozitare confortabil în partea inferioară păstrează băuturile la îndemână.

1 Opțional.
ACOPERIȘ PANORAMIC
Privește cerul din interior cu acoperișul panoramic cu depozitare deasupra capului1 și jaluzea cu acționare electrică. Luminile LED din spațiul de depozitare de deasupra capului creează o ambianță relaxantă la interior.

1 Opțional pentru Enjoy, standard pentru Innovation. 
LUMINI DE ZI CU TEHNOLOGIE LED
În timpul zilei, eficiența luminilor de zi cu tehnologie LED1 oferă siguranță, ție și celorlalți șoferi.

1Opțional pentru Enjoy, standard pentru Innovation. 

INOVAȚII.

CAMERĂ VIDEO MARȘARIER
Camera video marșarier panoramică1 de 180° proiectează zona din jur pe ecranul tactil de 8". Liniile de ghidare virtuale de pe afișaj facilitează deplasarea în marșarier.

1Opțional 
SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE
Asistentul automat la parcare1 detectează locurile de parcare adecvate, controlează direcția și avertizează sonor și vizual pentru a evita coliziunile la parcare.

1Opțional 
FUNCȚII DE ÎNCĂLZIRE
Combo Life este primul autovehicul din segmentul său care oferă scaune¹ și volan cu încălzire1 pentru o notă de lux. Călătoriile în frigul iernii sunt de domeniul trecutului.

1Opțional 
HEAD-UP DISPLAY
Datorită Head-Up Display1, informații importante cum ar fi viteza, avertizările privind coliziunile și instrucțiunile de navigație sunt afișate pe parbriz, în spatele volanului, astfel încât să menții privirea asupra drumului.

1Opțional 
FRÂNARE AUTOMATĂ DE URGENȚĂ
Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor avertizează privind eventuale coliziuni cu un pieton sau alt autovehicul1. Dacă șoferul nu ia nicio măsură, autovehiculul frânează automat. 
1Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 0 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.
ASISTENT PENTRU MENȚINEREA BENZII DE CIRCULAȚIE
Asistentul pentru menținerea benzii de circulație avertizează șoferul prin avertizări de depășire și corectează ușor traiectoria când Combo Life începe să părăsească banda brusc, menținându-l pe bandă. 
TEMPOMAT AUTOMAT
Tempomatul automat1 menține viteza dorită din intervalul 30-160 km/h și frânează sau accelerează pentru a menține distanța setată față de autovehiculul din față, asigurând o deplasare relaxantă, în siguranță.

1Opțional 
ASISTENT PENTRU RECUNOAȘTEREA INDICATOARELOR DE LIMITARE A VITEZEI
Asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor de limitare a vitezei citește indicatoarele pentru a detecta modificările limitelor de viteză și sugerează adaptarea corespunzătoare a vitezei. 
SIGURANȚĂ ȘI AIRBAGURI
Șase airbaguri, pentru șofer, pasagerul din față, lateral și tip cortină oferă în permanență un nivel înalt de siguranță pentru toți ocupanții autovehiculului. 
AVERTIZARE ÎN CAZ DE SOMNOLENȚĂ
Funcția de avertizare în caz de somnolență1 analizează stilul de conducere pentru a sesiza semnele de oboseală a șoferului. O serie de avertizări sfătuiesc șoferul să ia măsuri. 
1După 2 ore de deplasare la viteze mai mari de 65 km/h, un semnal sonor avertizează șoferul. Sistemul calculează simultan gradul de somnolență pe baza stilului de conducere, cum ar fi capacitatea șoferului de a rămâne pe banda de circulație. În cazul în care este detectat un stil de conducere periculos, șoferul este atenționat să ia măsuri prin intermediul unor semnale sonore cu volum din ce în ce mai mare. Gradul de somnolență scade după zece minute de conducere în siguranță. Calculul încetează atunci când viteza autovehiculului scade sub 65 km/h.

CONECTIVITATE.

INFOTAINMENT
Sistemul avansat Multimedia Navi Pro1 este perfect compatibil cu Apple CarplayTM2 și Android AutoTM2 de la Google, oferind acces la funcțiile smarpthone-ului pe un ecran tactil de 8"

Apple CarPlayTM2 și Android AutoTM2 de la Google le asigură utilizatorilor acces confortabil la aplicații utile și funcțiile smartphone-ului în timpul conducerii:

 

  • Utilizarea telefonului ca sistem de navigație via Hărți
  • Streaming pentru listele de redare preferate cu Spotify
  • Trimiterea și primirea de mesaje via WhatsApp și Skype

 Aceste funcții pot fi accesate cu ușurință prin sisteme de comandă vocală, pentru ca mâinile șoferului să rămână pe volan și ochii la drum.

1Opțional
2Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Apple CarPlay este marcă a Apple Inc., înregistrată în S.U.A. și alte țări. Android este marcă înregistrată a Google Inc.

NAVIGAȚIE
Multimedia Navi Pro1 cu sistem avansat de comandă vocală și sistem integral de navigație te conduce la destinație fără stres. Trebuie doar să-ți alegi destinația și să lași sistemul de navigație prin satelit să stabilească traseul.

1Opțional 
ÎNCĂRCARE WIRELESS
Sistemul de încărcare wireless1 al modelului Combo Life îți oferă posibilitatea de a-ți încărca telefonul în orice moment în timpul deplasării, fără a avea nevoie de cabluri.

1Opțional 
OPELCONNECT

Beneficiază de siguranță și conectivitate la drum cu o gamă de servicii inteligente:

  • Liniște sufletească: fii în siguranță cu apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
 
  • Confort: utilizează-ți telefonul pentru funcțiile de control la distanță (de exemplu: încuierea/descuierea ușii) și beneficiază de servicii de parcare și plăți automate de taxe.
  • Conducere inteligentă: bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real1 și funcția de gestionare a călătoriei.

    1Serviciile Opel Connect se vor lansa din toamna anului 2019. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

DINAMICĂ DE CONDUCERE.

MOTOARE
Fie că preferi pe benzină sau diesel, există un Combo Life pentru tine. Alege un turbo diesel eficient de 1,5 l1 cu până la 130 cp sau motorul pe benzină de 1,2 l1 de 110 cp. 
1Consum de carburant al motorului turbo diesel de 1,5 l, în l/km: urban X,X-X,X, extraurban X,X-X,X, în regim mixt X,X-X,X; emisii de CO₂ în g/km: în regim mixt XXX-XX.
2Consum de carburant al motorului pe benzină de 1,2 l, în l/100 km: urban X,X-X,X, extraurban X,X-X,X, în regim mixt X,X-X,X; emisii de CO₂ în regim mixt: XX-XX g/km.
În conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (versiunile în vigoare).
TRANSMISII

Combo Life poate fi echipat cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte cu funcționare uniformă sau cu o transmisie sofisticată automată cu 8 trepte 1 : alegerea îți aparține.

1Transmisia automată cu opt trepte de viteză în combinație cu motorul pe benzină de 1,2 l și 130 cp va fi disponibil începând cu trimestrul al doilea din 2019.

 
INTELLIGRIP
Sistemul inteligent IntelliGrip1 se adaptează la condițiile cu aderență scăzută cum ar fi deplasarea pe noroi, nisip sau zăpadă și este disponibil cu 5 moduri diferite.

1Opțional 

ASPECTE AMUZANTE.

ACCESORII OPEL+.

Îndeplinirea nevoilor tale personale.

Exprimă-te și profită din plin de modelul Combo Life cu accesoriile originale Opel+. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel.

 

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Portbagaj de acoperiș Opel
ARATĂ DETALII
Masă pliantă FlexConnect
ARATĂ DETALII
Plasă pentru bagaje
ARATĂ DETALII
Scaun pentru copii
ARATĂ DETALII
Portbagaj de acoperiș
ARATĂ DETALII

CE URMEAZA?