Prezentare generală

DESCOPERĂ MODELUL 100% ELECTRIC CORSA-E - AUTOVEHICULUL GERMAN URBAN PREGĂTIT PENTRU VIITOR CU O AUTONOMIE IMPRESIONANTĂ, ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ȘI ZGOMOT MINIM LA VITEZĂ MAXIMĂ.

PUR ȘI SIMPLU ELECTRIC.

AUTOVEHICULUL GERMAN URBAN PREGĂTIT PENTRU VIITOR. ACUM 100% ELECTRIC.

AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 352 KM

Noul Corsa-e are o autonomie impresionantă, de 352 km (WLTP)¹ fără reîncărcare. Cu ajutorul a câteva trucuri precum viteza, stilul personal de conducere și utilizarea încălzirii poți spori autonomia modelului tău Corsa-e.

 

¹ Consumul de energie pentru Corsa-e (regim mixt): 16,8 – 16,5 kWh/100 km; emisii de CO₂: 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 329 km - 352 km (în funcție de nivelurile de echipare). Datele privind autonomia și consumul electric menționate respectă procedura de testare WLTP, pe baza căreia vor fi omologate noile autovehicule începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile actuale de utilizare și de diferiți factori precum: viteza, confortul termic la bordul autovehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul autovehiculului, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, contactează dealerul tău Opel.

 
ÎNVAȚĂ CUM SĂ SPOREȘTI AUTONOMIA
ÎNCĂRCARE PÂNĂ LA 80% ÎN 30 DE MINUTE

Rapid și ușor: încarcă bateria modelului Corsa-e până la 80% în doar 30 de minute¹. Bucură-te de strategia de încărcare Opel, ce oferă flexibilitate atât pentru distanțele zilnice, cât și pentru călătoriile lungi. Află mai multe aici.

 

¹ Valoare teoretică, calculată pe baza autonomiei WLTP** de până la 352 km. La o stație publică de încărcare rapidă CC (100 kW). Indică încărcarea de la zero. Timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației de încărcare, temperatura exterioară a punctului de încărcare și temperatura bateriei.

 
DESCOPERĂ ACCESORIILE PENTRU ÎNCĂRCARE AFLĂ MAI MULTE DESPRE POSIBILITĂȚILE DE ÎNCĂRCARE

MODELE.

CORSA-e Edition

Variantă de bază de înaltă calitate. Pur și simplu electric.

 • Sistem automat de climatizare
 • Pachet Lumini și Vizibilitate inclusiv faruri și ștergătoare automate
 • Oglindă retrovizoare electrocromată
 • Frânare automată de urgență în oraș, pe bază de radar (pe timp de noapte și biciclete)
 • Pornire fără cheie și frână de parcare electrică

CORSA-e First Edition

Bine echipat. Pur și simplu electric.

 • Încărcător trifazic curent alternativ integrat (11 kW)
 • Jante din aliaj de 17" cu aspect aerodinamic, bicolore
 • Acoperiș de culoare neagră
 • Detalii interioare și exterioare cromate
 • Instrumente complet digitalizate
 • Volan îmbrăcat în piele, cu secțiune inferioară plată, reglabil în înălțime și adâncime

CARACTERISTICI DE TOP.

BATERIE INTEGRATĂ PERFECT
Bateria modelului Corsa-e a fost montată sub rândurile scaunelor față și spate. Această amplasare nu asigură doar o utilizare la maxim a spațiului din portbagaj. Ci și susține un centru de gravitate scăzut pentru un plus de conducere dinamică. 
PERFORMANȚĂ SPORTIVĂ
Când vine vorba de conducere distractivă, noul model Corsa-e joacă un rol important: 0-100 km/h în 8,1 secunde, fără a fi nevoie să alegi treapta corectă și cu un cuplu imediat. O formă complet nouă a plăcerii de conducere. 
NIVEL DE ZGOMOT MINIM, PUTERE MAXIMĂ
Există și poluare fonică. De aceea te bucuri de noul Corsa-e silențios. Cu motorul electric silențios vei contribui în mod activ la reducerea zgomotului și vei avea parte de o experiență de conducere mai relaxantă. 
MODURI DE CONDUCERE

Performanță, economie sau puțin din amândouă, modelul Corsa-e are un mod de conducere pentru fiecare stil:

 

 • Modul Sport oferă o experiență de conducere incitantă și un nivel de implicare maxim, oferind un cuplu de top, o accelerare sport și o calibrare dinamică, dedicată a direcției.
 • Modul Eco te ajută să maximizezi autonomia de conducere prin limitarea unor aspecte ale performanței autovehiculului (cuplu, accelerație), în timp ce optimizează sistemele care consumă putere la bord (încălzire, climatizare).
 • Modul Normal oferă un echilibru fin între performanță și eficiență.
 
FRÂNARE REGENERATIVĂ
Corsa-e utilizează sistemul de frânare regenerativă, care recuperează energia ce în mod normal s-ar pierde în timpul frânării și o transformă în și mai multă autonomie. Imediat ce eliberezi pedala de accelerație, sistemul va iniția reîncărcarea bateriei. 
MONITORIZAREA DATELOR AUTOVEHICULULUI
Corsa-e te ține la curent și în control. Monitorizarea datelor autovehiculului îi oferă șoferului o prezentare generală ușor de înțeles, intuitivă a condițiilor de conducere și a consumului de energie, pentru a asigura eficiența și autonomia maxime. 
"GOLDEN STEERING WHEEL 2020".*

And the award goes to the fully electric Opel Corsa-e. We are very proud of winning one of the best-known German awards in the automotive industry: The GOLDEN STEERING WHEEL (DAS GOLDENE LENKRAD) in the category “Small cars”. It has been awarded since 1976 by the Axel Springer SE owned-tabloid BILD am Sonntag ("BamS"), since 2009 in cooperation with Auto Bild. We say thank you. 

 

* Winner of the German Golden Steering Wheel Award 2020 in the small car category. AUTO BILD & BILD AM SONNTAG. Issue 45/2020.

 

VREI SĂ DESCOPERI MAI MULT?

COMMITTED TO YOU.

Enjoy total peace of mind as an Opel Electric or Hybrid vehicle owner with our 10 Commitments suite of aftersales benefits. From 24/7 roadside assistance and lifetime free software updates to our 8-year 160,000km battery warranty and friendly experts to answer all your questions, we have you covered.

A comprehensive ten-point service promise providing straightforward, expert care in all aspects of vehicle ownership.

1. 8 YEARS WARRANTY OR 160,000 KM FOR THE TRACTION BATTERY

 

2. OPEL ROADSIDE ASSISTANCE
8 years / 160.000km manufacturer’s coverage

Drive in serenity 24/24 and 7/7. 

 

3. E-EXPERT CENTER

Our experts will take care of your vehicle and will answer all your questions.

 

4. OPEL FLEXCARE (recommended)

All maintenance operations, parts and dedicated services are included. 

 

5. CERTIFIED CHARGING SOLUTION

A complete range of wall box es, installed by selected professionals. 

 

6. MOBILITY SOLUTION

Different mobility solutions to keep you on the road. 

 

7. LIFETIME SOFTWARE UPDATES

Always benefit the best driving experience. 

 

8. CAR RECHARGE TO 80 %

At each service inspection. 

 

9. QUOTE AND BOOK ONLINE* 

Book your appointment and calculate your Aftersales operation.

 

10. AND YOUR CAR IS CLEAN AT EACH VISIT*

 

* If available