Caracteristici

INGINERIA GERMANĂ LA CEL MAI ÎNALT NIVEL.

În pas cu timpurile.

SIGURANȚĂ & INOVAȚII.

INTELLILUX LED® PIXEL LIGHT

Introducerea farurilor revoluționare IntelliLux LED® Pixel Light1 - următorul nivel în tehnologia avangardistă a luminilor Opel. Acest sistem oferă o vizibilitate mult îmbunătățită în întuneric, cu efect permanent anti-orbire pentru faza lungă, fără a-i deranja pe șoferii care vin din sens opus. Fiecare far include 84 de segmente care se adaptează la condițiile din trafic, stingând automat unități individuale.

 

 
 • Nu există riscul de a orbi alți șoferi
 • Conducerea pe timp de noapte este mai sigură și mai relaxantă                  
 • Modul autostradă: iluminare optimizată pe autostrăzi   
 • Iluminarea în viraje combate „găurile negre” în virajele strânse. Activă până la 40 km/h.
 
1Opțional.
HEAD-UP DISPLAY

Head-Up Display1 proiectează pe parbriz informații importante pentru șofer, cum ar fi viteza, instrucțiuni de navigație prin satelit sau avertizări de la Tempomatul automat¹, pentru ca tu să ai mereu privirea la drum.

 

1 Opțional.

 
FRÂNARE AUTOMATĂ DE URGENȚĂ

Sistemul de frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor1,2 monitorizează starea traficului din fața modelului Opel Insignia. Dacă acest sistem detectează un pieton, un autovehicul sau alt obiect în față, sporește forța de frânare și chiar va frâna dacă șoferul nu reacționează.

 

1 Opțional.

2 Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
SISTEM DE AVERTIZARE TRAFIC SPATE

Sistemul de avertizare trafic spate1 detectează obiectele din spatele modelului Insignia, stânga sau dreapta, în timpul deplasării în marșarier, la ieșirea dintr-un loc de parcare sau dintr-o alee și te avertizează. Pericolele invizibile sunt acum ușor de gestionat.

 

1 Opțional. Activ până la 10 km/h, detectează participanții la trafic spate care se deplasează cu viteze de până la 36 km/h.

 
ASISTENT PENTRU RECUNOAȘTEREA INDICATOARELOR RUTIERE

Asistentul pentru recunoașterea indicatoarelor de ultimă generație1 afișează constant limitele de viteză și alte indicatoare rutiere pe Panoul de informații pentru șofer și pe Head-up Display¹, dacă este disponibil.

 

1 Opțional.

 
TEMPOMAT AUTOMAT

Tempomatul automat1,2 cu gama completă de turații3 oferă o conducere lipsită de stres. Acesta menține o distanță de siguranță față de autovehiculul din față, accelerând sau decelerând automat. Și nici nu este nevoie să restartezi tempomatul după o oprire.3

 

1 Opțional.

2 Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

3 Disponibil numai împreună cu transmisiile automate selectate.

 
AVERTIZARE SCHIMBARE BANDĂ DE CIRCULAȚIE

Sistemul de avertizare pentru schimbarea benzii de circulație emite o avertizare dacă este schimbată banda de circulație fără a semnaliza. Alerta privind unghiul mort din lateral1,2 detectează și avertizează șoferul cu privire la autovehiculele care se apropie rapid pe benzile paralele, aflate curent în unghiul mort.

 

1 Opțional.

2 Diferența de viteză dintre două autovehicule nu poate fi mai mare de 72 km/h.

 

DESIGN.

EXTERIOR
Noul Insignia Grand Sport convinge printr-un design mai elegant și un caracter distinctiv, care se ridică la nivelul așteptărilor. Lămpile LED înguste în formă de aripă dublă față și spate și proiectoarele de ceață cu montură cromată adaugă o notă de distincție. 
INTERIOR
Elegant, ergonomic și oferind un spațiu generos – noul Insignia este perfect pentru tine. Experimentează personal designul armonios și modern, materialele de înaltă calitate și interiorul axat în totalitate pe șofer. Noul Insignia Grand Sport face tot posibilul pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie pentru călătorii plăcute. 
LUMINI LED CARACTERISTICE

Luminile LED Opel față și spate cu motivul unic de aripă, cu lămpi diurne, adaugă stil, sporesc vizibilitatea și te vor întâmpina cu o secvență animată atunci când deschizi mașina1.

 

1 Doar faruri.

 
CULORI
O expresie a personalității: alege culoarea preferată pentru a face o declarație. 
JANTE
Oferă modelului tău Insignia Grand Sport o personalitate unică cu o gamă de jante din aliaj atrăgătoare, cu dimensiuni între 17˝ și 20˝. 

CONFORT PREMIUM.

SCAUNE ACTIVE ERGONOMICE
Scaunele față cu certificare ergonomică1 ajută șoferul și pasagerul să evite durerea de spate și să sporească atenția și starea de bine. 

Răsfață-te cu scaune ergonomice1 certificate de asociația Campania pentru un spate sănătos (AGR), un centru independent de excelență în materie de ergonomie:

 

 • Certificate ergonomic în Germania.
 • Suport pentru coapse extensibil pentru a regla scaunul cu precizie pentru lungimea picioarelor tale.
 • Ventilația sau încălzirea te răcorește sau îți încălzește spatele2.

 

Îmbunătățește funcțiile de primă clasă2:

 

 • Masaj la cerere.
 • Reglare în 18 direcții și setări de memorie.

 

1 Opționale pentru nivelurile de echipare selectate. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

2 Opționale, doar cu scaune cu reglare electrică.

FUNCȚII DE ÎNCĂLZIRE
Noul Insignia Grand Sport oferă șoferilor un nivel sporit de confort cu funcțiile de încălzire1 care asigură o conducere mai confortabilă în diminețile reci. 

Dezaburește și degivrează simplu, cu ajutorul parbrizului încălzit ThermaTec. Pentru un nou nivel al confortului și stării de bine, încălzește-te rapid cu scaunele față și chiar cele laterale spate cu încălzire, plus un volan încălzit.

 

1 Opționale pentru nivelurile de echipare selectate.

SPAȚIU DE DEPOZITARE
Noul Opel Insignia Grand Sport are o capacitate mare de încărcare și este echipat cu multe soluții pentru depozitare flexibile. 

Pliere printr-o simplă atingere1: scaunele spate pot fi rabatate individual în câteva secunde, prin simpla apăsare a unui buton.

5 pasageri, 490 de litri: chiar și cu ambele rânduri de scaune în poziție, portbagajul este suficient de spațios.

Scaune fracționabile 40:20:40 pentru flexibilitate maximă.¹

Până la 1450 de litri: cu toate cele trei scaune total rabatate, portbagajul este imens și perfect plan.

 

¹ Opțional

CONECTIVITATE.

MULTIMEDIA NAVI PRO
Conectivitate digitală, sistem de navigație la bord, ecran tactil color, inovator, de dimensiuni mari și sistem audio de înaltă calitate: noul sistem infotainment de ultimă generație al modelului Insignia le include pe toate. 

Multimedia Navi Pro4 cu sistem de navigație integrat include caracteristicile următoare:

 

 • Ecran de 8” cu radio DAB
 • Hărți 3D
 • Comandă vocală la bord
 • Bluetooth®1
 • Compatibilitate Head-Up display
 • Servicii Connected Navigation2
 • 2 porturi USB
 • Apple CarPlay™3 și Android Auto™3

 

1Bluetooth este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG Inc.

2Necesită acceptarea contractului de licență pentru utilizatorul final Telenav și acordul privind utilizarea datelor cu caracter personal, conform politicii de confidențialitate Telenav. Licența expiră la finalul anului 2031. Pentru toate serviciile Connected Navigation clientul trebuie să facă tethering pe smartphone.

3Apple CarPlay și Apple sunt mărci înregistrate ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări. Este posibil ca Apple CarPlay™ și Android Auto™ să nu fie disponibile în toate țările și pot depinde de versiunea sistemului de operare. Consultă www.apple.com sau www.android.com

4Opțional

BOSE® SOUND SYSTEM

Fidelitate mai mare. Sistemul audio premium1 Bose® transformă fiecare călătorie într-o experiență distractivă. Având opt difuzoare, fiecare persoană din autovehicul se poate bucura de un bass puternic și de sunetele joase foarte clare.

 

1 Opțional.

 
ÎNCĂRCARE WIRELESS
Plasează-ți pur și simplu smartphone-ul1 în interiorul compartimentului destinat acestuia cu încărcător cu inducție2 pentru a reîncărca wireless bateria. 

1 Poate fi necesar un accesoriu pentru smartphone. Încărcare prin inducție doar pentru dispozitivele compatibile PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, contactează dealerul local Opel.

2 Opțional.

APEL DE URGENȚĂ

În caz de coliziune sau accident, sistemul de apeluri de urgență1 vă va conecta automat la serviciile de urgență pentru a vă asista, oferindu-vă liniște sufletească pentru fiecare călătorie. Dacă este necesar, puteți utiliza butonul de apel de urgență manual2 oricând pentru a vă conecta direct la operatorii de urgență.

 

1 Apelul de urgență este inițiat automat atunci când este declanșat un airbag sau un pretensionator de centură de siguranță.

2 Apelarea de urgență necesită zonă de acoperire și disponibilitatea semnalului mobil.

 

EFICIENȚĂ LA CONDUCERE.

MOTOARE
Noul Insignia Grand Sport oferă performanțe mai mari cu emisii reduse și un consum mai mic de carburant, cu o gamă largă de motoare, pentru o experiență de conducere incitantă. 

De la motoarele pe benzină 1.4 Turbo (107 kW/145 cp) - 2.0 Turbo (169 kW/230 cp) la motoarele 1.5 Diesel (91 kW/122 cp) și 2.0 Diesel (129 kW/174 cp) – toate sistemele de propulsie Insignia sunt echipate cu Euro 6 D și optimizate cu sistem Start/Stop. 

 

Consum de carburant în regim mixt xx,x - x,x l/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt 105-163 g/km, conform NEDC. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt preliminare și au fost determinate în conformitate cu metodologia procedurii de testare WLTP, valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) Nr. 715/2007, R (UE) Nr. 2017/1153 și R (UE) Nr. 2017/1151.

TRANSMISII
Transmisie manuală, transmisie automată stepless, transmisie automată cu 8 sau 9 trepte de viteză: alegerea îți aparține. 

Cu noul Insignia Sports Tourer poți alege între transmisia manuală cu 6 trepte de viteză, transmisia automată stepless, transmisia automată cu 8 trepte de viteză sau noua transmisie automată cu 9 trepte de viteză.

 

Noua transmisie automată cu 9 trepte și padele de selectare a vitezelor oferă un nivel de performanță mai mare, mai multă economie și un confort semnificativ îmbunătățit pentru șofer.

SUSPENSIE FLEXRIDE
Performanță de conducere personalizabilă. Cu FlexRide1 experimentezi 3 autovehicule în unul. 

Comută de la Standard la Tour sau Sport pentru a transforma modelul Insignia într-un cruiser lin sau într-o mașină sport. Pot fi activate trei moduri: Standard, Tour sau Sport. Prin apăsarea unui buton, FlexRide adaptează sensibilitatea diferitelor sisteme pentru a o adapta la condițiile de drum și stilul tău de conducere, inclusiv volanul, accelerația, transmisia automată și controlul tracțiunii.

 

1FlexRide opțională pentru motoarele selectate, standard pentru 2.0 Turbo (147 &169 kW/200 & 230 cp), opțională pentru 2.0 Diesel (129 kW/174 cp).

TRACȚIUNE INTEGRALĂ CU VECTORIZAREA CUPLULUI
Tracțiunea integrală distribuie puterea pentru o experiență de conducere dinamică și în același timp sigură și ușor de gestionat. 

Tracțiunea integralăa modelului Insignia cu vectorizarea cuplului distribuie cuplul între roțile față și spate, stânga și dreapta pentru o manevrabilitate mai dinamică și echilibrată.

 

1Standard doar în combinație cu suspensia FlexRide opțională.

ACCESORII OPEL+.

Îndeplinirea nevoilor tale personale.

Pune în valoare autovehiculul tău Insignia. Indiferent de ce planuri ai, cu aceste accesorii practice vei avea călătorii mai ușoare.

 

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Portbagaj suplimentar de 460 litrii
ARATĂ DETALII
Umeraș FlexConnect
ARATĂ DETALII
Suport electronice FlexConnect
ARATĂ DETALII
Plăcuțe de protecție praguri iluminate LED
ARATĂ DETALII
Tavă rigidă, reversibilă, pentru portbagaj
ARATĂ DETALII
Bare plafon
ARATĂ DETALII

PAȘII URMĂTORI.