Combo-e Life

NOUL COMBO-e LIFE1.

Tot ce este mai bun din ambele lumi.

Noul Combo-e Life este conceput să ofere tot ce este mai bun. Spațiu și confort pentru până la 7 persoane. Caracteristici de siguranță practice și inovatoare. Și acum, în plus, o tehnologie electrică inteligentă, fără emisii și cu funcționare 100% electrică, care îți poate oferi o călătorie de până la 275km1, dintr-o singură încărcare. Astfel, poți profita la maximum de viața de familie, fără compromisuri. 

 

1 Consum energie Combo-e Life (combinat) 18,1 kWh/100 km; CO2 emission 0 g/km; autonomie (combinata) 275 km (influentata de echipare si optiuni).***

INTERIOR.

COMBINĂ CONFORTUL ȘI SPAȚIUL.

Combo-e Life pur și simplu îți face viața puțin mai bună. Este versatil, oferind spațiu și confort mai mult decât suficiente pentru până la 7 persoane și bagajele acestora. Apoi, se remarcă prin vizibilitatea amplă din scaunul șoferului și toate sistemele de asistență care îți permit să deții controlul și să conduci relaxat. Iar acum, prin capacitatea de a funcționa 100% electric, te vei bucura de toate acestea, fără emisii. Acum este uşor să monitorizezi  inclusiv puterea mașinii. Informații esențiale despre mobilitatea electrică îți sunt furnizate pe ecranul digital e-infotainment și poți chiar să îți planifici călătoria, căutând stații de încărcare și setând un traseu de navigare - toate de pe smartphone-ul tău.

EXPERIENȚA ELECTRICĂ.

ÎNCĂRCARE COMPLETĂ. POSIBILITĂȚI NELIMITATE.

Descoperă viitorul electrizant al mobilității cu Combo-e Life! Duce orice persoană acolo unde trebuie să ajungă, cu stil și în deplin confort, cu acces inclusiv în zonele cu emisii CO2 restricționate. Fie că preia familia, lasă prietenii la destinaţie sau doar traversează o zonă, Combo-e Life navighează prin zone rezidențiale cu o silențiozitate aproape absolută. Cu titlu de beneficiu suplimentar, atunci când vei merge în service cu Combo-e Life, vei constata că sistemele de propulsie electrice prezintă și un mare avantaj financiar.

CAPACITATE.

PREGĂTIT PENTRU ORICE.

Combo-e Life îți oferă o mulțime de opțiuni și combină tot ceea ce este mai bun din ambele lumi. Astfel, sistemul său de propulsie electric din noua generație are o autonomie extinsă, de 275 km1, precum și o viteză maximă constructivă de 130 km/h, ceea ce îl face la fel de versatil în oraș, ca și pe autostradă. Setul său de baterii poate fi încărcat până la 80% în 32 de minute, ceea ce înseamnă că sunteți întotdeauna pregătit pentru următoarea aventură a vieții. Atât robust, cât și plin de stil, Combo-e Life arată bine, cu o listă extraordinară de caracteristici standard. Și nu numai că te vei simți bine, dispunând de toată mobilitatea complet electrică oferită, ci vei avea liniștea că o întreagă serie de tehnologii de asistență și siguranță sunt concepute să vă permită controlul și deplasările în familie în deplină siguranță.

 

1 Consum energie Combo-e Life (combinat) 18,1 kWh/100 km; CO2 emission 0 g/km; autonomie (combinata) 275 km (influentata de echipare si optiuni).***

ABONEAZĂ-TE PENTRU A FI PRINTRE PRIMII.

Înscrie-te să afli mai multe! Pentru a arunca o privire mai îndeaproape la noul Combo-e Life și pentru a afla mai multe despre oferte sau pentru a fi primul înregistrat pentru un test drive, abonează-te la newsletter. Te vom ține la curent.