Skip To Content
Prezentare generală

Zafira-e Life reprezintă e-voluția lounge-ului pe roți, precum și vârful gamei Zafira Life cu confort premium executive, autovehiculul fiind acum echipat cu un sistem de propulsie complet electric pentru o călătorie mai confortabilă, silențioasă și luxoasă pentru pasagerii tăi business

Cauta ofertele speciale in stocul disponibil

Caracteristici principale

Eficiență

Autovehiculul pentru transport persoane, cu emisii zero

Noul Zafira-e Life este un autovehicul premium pentru transport persoane, cu eficiența unui autovehicul complet electric. Bucurați-vă de flexibilitate și confort de primă clasă atât în habitaclu, cât și pe șosea, deoarece emisiile zero garantează accesul modelului Zafira-e Life în centrul oricărui oraș. Autovehiculul este disponibil în trei variante de lungime și cu două opțiuni pentru baterie, pentru o autonomie de 330 km, o combinație unică de confort maxim și costuri de exploatare atractive.

 

Noul Zafira-e Life este la fel de sigur pe cât este de luxos, iar datorită numeroaselor sisteme avansate de asistență pentru șofer, printre care se numără Asistentul activ pentru menținerea benzii de circulație, Avertizarea în caz de somnolență, Head-Up Display, camera video frontală și camera video pentru marșarier cu vedere la 180 de grade, precum și farurile adaptive cu xenon, puteți să vă deplasați fără griji.

Flexibilitate fără compromisuri

Adaptat nevoilor tale

Noul Zafira-e Life este cel mai adaptabil și agil autovehicul premium, complet electric, pentru transportul de persoane, disponibil cu trei ampatamente diferite care să corespundă perfect nevoilor tale - de la dimensiuni compacte de 4,60 m la dimensiuni generoase de 5,30 m.

 

Cu o capacitate de până la 9 locuri, noul Zafira-e Life poate fi configurat cu precizie pentru a îndeplini cerințele fiecărei activități și nevoile generale ale afacerii tale. Cel de-al doilea și cel de-al treilea rând de scaune pot glisa în față sau în spate pentru a crește spațiul pentru picioare, scaunele putând fi aranjate cu ușurință astfel încât pasagerii să călătorească față în față.

e-Info

Planifică-ți călătoriile
Panoul special de instrumente e-INFO al noului Zafira-e Life oferă șoferului o reprezentare grafică intuitivă, practică a consumului de energie, autonomiei și încărcării în timp real, astfel încât acesta să își poată planifica toate deplasările din ziua respectivă cu încredere și precizie.

Pregătit pentru autostradă

Ajungi mai departe

Posibilitatea de a alege între baterii cu o autonomie de până la 230 km sau până la 330 km înseeamnă că indiferent dacă este vorba de deplasări scurte, până la aeroport, cu șofer personal sau închirierea pentru deplasări pe distanțe mari, noul Zafira-e Life îți oferă toate flexibilitatea necesară, generând zero emisii în timpul conducerii.

 

Chiar și pentru cele mai lungi călătorii, starea de bine a șoferului este asigurată de postul de conducere orientat către șofer, care include Panoul îmbunătățit de informații pentru șofer, scaun cu funcție integrată de masaj¹, precum și de ergonomica excelentă. Șoferii vor aprecia experiența de conducere agilă, dinamică, tipică Opel, cu cuplu electric transmis instant și caracterul rafinat și hotărât.

 

¹ Funcție doar pentru scaunele din piele.

Confort

e-voluția lounge-ului pe roți

La interior, pasagerii vor aprecia imediat cabina noului model Zafira-e Life drept un mediu spațios, potrivit pentru afaceri, cu confort specific clasei business. Soluțiile de configurare a scaunelor acoperă toate nevoile, fiind disponibile configurații pentru până la 9 persoane plus bagaje sau chiar și scaune montate invers pentru a permite pasagerilor să călătorească față în față.

Interiorul include infotainment și conectivitate premium datorită ecranului tactil de 7“ al noului model Zafira-e Life și Multimedia Navi¹ cu servicii de navigație în timp real². Șoferul și pasagerii pot accesa toate fișierele audio și conținutul de pe smartphone cu Android Auto™1,3 or Apple CarPlay™1,3.

 

¹Opțional.

²Serviciile de navigație în timp real includ informații din trafic, prețuri carburant, informații cu privire la parcare, căutare online a punctelor de interes, căutare online puncte de interes pentru stațiile de încărcare, avertizări privind vremea și siguranța rutieră (Nu sunt disponibile în Germania și Elveția).

³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot fi diferite în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Apple CarPlay™ este marcă a Apple Inc., înregistrată în S.U.A. și alte țări. Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

Verifică autonomia zilnică a modelului tău Zafira Life-e

Modele

Business Edition

Ai controlul.

 • Jante oțel 16"
 • Multimedia
 • 9-locuri
 • Aer condiționat

Edition

Siguranță și distracție pentru toată familia.

 • Jante oțel 17”
 • Multimedia
 • 8-locuri
 • Aer condiționat automat două zone

Business Elegance

Pentru succesul afaceri tale.

 • Jante aliaj 17” (Bi-colour diamond cut)
 • Multimedia Navi
 • 6 locuri VIP
 • Scaune cu masaj pentru șofer și pasagerul față

Elegance

Siguranță și distracție pentru toată familia.

 • Jante aliaj 17” (Bi-colour diamond cut)
 • Multimedia Navi
 • Uși laterale culisante electric
 • Plafon panoramic 

Caracteristici de top

Baterie integrată perfect
Puterea sistemului de propulsie complet electric, cu emisii zero care echipează noul Zafira-e Life este generată de o baterie litiu-ion puternică, de 75 kWh, care asigură o autonomie de până la 230 - 330 km. Celulele cu densitate de energie mare, gestionare avansată a căldurii și integrare echilibrată în șasiu nu asigură doar o durată de exploatare îndelungată și o autonomie fiabilă, ci și un centru de gravitate coborât, pentru conducere stabilă și echilibrată. 
Silențiozitate
Sistemul de propulsie complet electric și silențios al noului Zafira-e Life asigură o deplasare silențioasă, relaxantă și extrem de confortabilă. Indiferent dacă pasagerii vor să vorbească sau să își audă gândurile, cabina noului Zafira-e Life este o oază de liniște pe șosea. Perfect pentru preluarea și debarcarea pasagerilor în zonele rezidențiale. 
Frânare regenerativă
Noul Zafira-e Life se deplasează lin - nu doar pentru confortul pasagerilor, ci și pentru eficiență energetică și eficiență a costurilor maxime. În timpul conducerii, imediat ce eliberezi pedala de accelerație, sistemul de frânare regenerativă preia energia cinetică din timpul frânării și o utilizează pentru sporirea autonomiei. Cu setarea la nivel maxim (modul B), poți efectua majoritatea deplasărilor scurte fără a utiliza frânele tradiționale, reducând în acest fel nivelul de uzură și costurile de întreținere asociate. 
Încărcare rapidă și simplă
Încărcarea rapidă a noului Zafira-e Life înseamnă că pasagerii nu vor trebui niciodată să aștepte. Bateria de 75 kWh cu densitate de energie mare necesită doar 30 de minute pentru a se încărca la 80% din autonomia optimă, folosind orice încărcător public de 100 kW. Încărcarea la bord sau la domiciliu asigură în mod confortabil autonomia maximă peste noapte sau între deplasări, făcând din noul Zafira-e Life autovehiculul de transport premium ideal, fără emisii, simplu și eficient din punctul de vedere al costurilor. 
Monitorizarea datelor autovehiculului 
Funcția de monitorizare a datelor autovehiculului a noului Zafira-e Life folosește senzori sofisticați și sisteme integrate pentru a furniza o prezentare detaliată a fiecărei călătorii, pentru a estima autonomia, condițiile de drum și costul energiei, pentru ca tu să conduci cât mai eficient posibil. 
Electric merită 
Preia pasagerii și lasă în urmă grijile privind creșterile de preț ale carburanților, zonele accesibile doar autovehiculelor cu emisii zero și taxele auto din ce în ce mai mari. Transportul electric reprezintă viitorul fiecărei afaceri din mediul urban care dorește să fie eficientă în ceea ce privește costurile. Sistemul de propulsie al noului Zafira-e Life asigură costuri de exploatare totale extrem de competitive, acestea fiind reduse suplimentar datorită stimulentelor de achiziționare oferite de stat. 

Serviciile Opel pentru autovehicule electrice

De la opțiuni de încărcare la servicii de mobilitate: serviciile Opel pentru autovehicule electrice oferă un start lin și lipsit de griji în lumea electromobilității.

Descoperă mai mult