Skip To Content
Trust Motors

Trust motors anunță structura consiliului director Opel

București. Trust Motors SRL, importator în România pentru mărcile Peugeot, Citroen și DS are o  expertiză de 29 de ani în vânzări și service și peste 130.0000 de vehicule vândute. Grupul deținut de omul de afaceri Gheorghe Dolofan și condus de CEO Andrei Iacob a preluat în decembrie 2020 activitatea de import și distribuție a mărcii Opel în România achiziționând compania Opel Automotive R, recent redenumită Trust Motors Import Autovehicule SRL. 

 

Proaspăt intrată în portofoliul Trust Motors, marca Opel este acum condusă de Andrei Duică în calitate de Director General, activitatea fiind supervizată și de un consiliu director din cadrul grupului Trust Motors SRL din care fac parte: Ana Tucra – Chief Financial Officer Trust Motors, Andrei Duică – Chief Commercial Officer Trust Motors și Cristian Tomescu – Chief Operations Officer Trust Motors.

 

Membrii consiliului director activează de peste  cincisprezece ani în industria auto, experiența acestora acoperind managementul operațiunilor de dezvoltare rețea, vânzare, service și managementul financiar.

 

Opel a anunțat anul trecut, ca parte a măsurilor sale de susținere a creșterii durabile, coordonarea businessului din România prin importatorul local independent, Trust Motors SRL. Opel este unul dintre cei mai mari producători auto europeni, compania fiind fondată de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania, în 1862. Compania a început producția de automobile în 1899. Din august 2017, Opel face parte din Groupe PSA.

Contact:


Nadia Valentina PIETREANU

Marketing and Communication Director

Tel: +40 749180022

Nadia.Pietreanu@opelautomotive.ro