Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PARTE FRONTALĂ UNICĂ.

GT X Experimental dezvăluie noua temă a mărcii Opel pentru partea frontală. Viziera distinctă Opel va fi un element de design remarcabil pentru toate modelele Opel la finalul anilor 2020.

LIPSIT DE PREJUDECĂȚI.

GT X Experimental asigură accesul neobstrucționat al pasagerilor în interior. Cele patru portiere se deschis larg la 90 de grade pentru a-i conferi prototipului un aer accesibil.

UN AMESTEC DE PURITATE.

Partea din spate se potrivește perfect cu cea din față și indică puritatea busolei Opel, emblema mărcii ancorând puternic luminile spate în formă de aripă.

ATRACȚIE DE ÎNALTĂ TEHNOLOGIE.

Liniile grafice galbene de pe jante reflectă accentul galben specific al caroseriei. Acestea înconjoară emblema electronică a mărcii, ce rămâne nemișcată în timp ce roțile se mișcă.

ENERGIE ELECTRICĂ.

Pe caroserie sunt ștanțate triunghiuri decupate: ecranul LED indică nivelul de încărcare a bateriei. GT X Experimental confirmă că toate modelele Opel vor fi electrificate până în 2024.

DIMENSIUNI ÎNDRĂZNEȚE.

Silueta puternică este accentuată de un element grafic îndrăzneț, care separă zona superioară și cea inferioară. Accentul galben specific Opel îi conferă structură și dinamism.