Opel – Mobilitate Sustenabilă
Experimentează Opel – HMI & Infotainment

HMI & Infotainment

Display-ul și cele mai importante funcții ale smartphone-ului pe ecranul mașinii tale.

Mașina îți întâlnește telefonul.
Opel – Pasiune pentru inovație

Inovație

Descoperă multiplele căi prin care poți beneficia de spiritual nostru inovativ.

Pătrunde într-o lume a soluțiilor noi
Inovație Opel - Design

Design

Când forma și funcția se îmbină perfect, toată lumea are de câștigat.

Explorează limbajul de design Opel
Strategia de reciclare Opel

Reciclare

Designul Opel pentru strategia de reciclare este elementul cheie al responsabilității noastre de produs.

Reciclare pentru mediul nostru

PLĂCERE DE CONDUS MAXIMĂ, EMISII MINIME.

Ți-ar plăcea să conduci o mașină atât eficientă, cât și prietenoasă cu mediul, fără a sacrifica plăcerea de a conduce? Ne străduim în fiecare zi să menținem impactul asupra mediului al autovehiculului tău la un nivel cât mai scăzut, asigurându-ți în același timp performanța, flexibilitatea și confortul cu care te-a obișnuit Opel. Nu lucrăm continuu nu doar la o îmbunătățire a motoarelor convenționale, ci și la o întreagă gamă de tehnologii noi, mai curate și mai eficiente – inclusiv propulsie electrică pură și mai multe concepte hibrid.


Enlarge

Sisteme de Propulsie Convenționale

Încercăm din greu să îmbunătățim emisiile de CO2 și consumul de combustibil, fără a reduce performanța mașinilor. Acesta este principiul din spatele tehnologiilor Opel ecoFLEX. Acestea constau în multiple schimbări mici, dar inteligente care se adaugă eficienței generale. Asta înseamnă reducerea emisiilor – de ex. cu tehnologiile BlueInjection sau LNT în cazul motoarelor diesel – și creșterea eficienței cu noi concepte. Cumpărătorii de mașini întâmpină oportunitatea de a conduce atât economic, cât și ecologic: din ce în ce mai multe modele Opel vândute poartă eticheta ecoFLEX.


Enlarge

Sisteme de propulsie alternative

Nu lucrăm continuu doar la o îmbunătățire a motoarelor convenționale, ci și la o întreagă gamă de tehnologii noi, mai curate și mai eficiente. Modelele ecoFLEX cu propulsie GPL (Gaz Petrolifer Lichefiat) sau GNC (Gaz Natural Comprimat) oferă o soluție prietenoasă cu mediul și eficientă în ceea ce privește costurile. Două lucruri mai puțin pentru care să-ți faci griji.


Reperele Opel în Mobilitate Sustenabilă și Soluții de Mediu

Repere

Am fost întotdeauna pe linia întâi a tehnologiei verzi: vopseluri pe bază de apă, pile de combustie și multe altele. Află mai multe despre tehnologiile inovative de mediu Opel.