Mobilitate Sustenabilă Opel – Sisteme de Propulsie Alternative
Sisteme de Propulsie Conveționale – Motoare Alternative

Motoare Alternative

Mulțumită tehnologiilor GPL și GNC, modelele noastre sunt economice, desi își păstrează performanța puternică.

Sisteme de Propulsie Conveționale – Gama ecoFLEX

Gama ecoFLEX

Atente cu natura, dar și cu portofelul tău.

Vezi gama de modele ecoFLEX de la Opel

PENTRU UN VIITOR MAI BUN.

Modelele GPL și GNC nu numai că sunt mai blânde cu mediul, dar sunt mai potrivite și pentru tine din punct de vedere economic. Este foarte important pentru noi ca tehnologiile curate să rămână convenabile, dar și la fel de performante.

Enlarge

Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) – Ieftin și curat

Emisiile de CO2 cu GPL sunt cu 10-13 procente mai reduse decât media și poți scădea costurile cu până la 40% , indiferent de distanța anuală parcursă. De asemenea, există avantaje privind taxele în anumite țări. Modelele GPL pot funcționa atât cu benzină, cât și cu GPL – modificarea se produce automat, dar este posibilă și prin apăsarea unui buton – așadar nu există riscul de a rămâne în drum. Ne extindem gama GPL la un total de șapte modele.


Enlarge

Gaz Natural Comprimat (GNC)- Ecologie practică și economică

Conceptul monovalentplus pe care l-am folosit la vehiculele noastre GNC de când cu costurile de operare neegalate din 2002, produce cu până la 80% mai puține emisii și cu 20% mai puțin CO2 decât un motor pe benzină. Deschide o gamă de operare de până la 530 de km în modul de gaz natural și garantează folosința compartimentelor pentru pasageri și bagaje fără restricții. Autovehiculele Opel GNC beneficiază de un rezervor de combustibil care mărește gama de operare cu aproximativ 150 de km, asigurând convenabilitatea de zi cu zi.