Opel - New Propulsion Systems
Mobilitate Sustenabilă Opel – Sisteme de Propulsie Conventionale

Sisteme de propulsie convenționale

Ne străduim să îmbunătățim emisiile de CO2 și consumul de combustibil, fără a reduce performanțele mașinii.

Metode mai curate de a economisi benzină și motorină.
Mobilitate Sustenabilă Opel – Tenologia ecoFLEX

Performanță și economie

Reducem emisiile motoarelor noastre convenționale.

Descoperă soluțiile curate ecoFLEX

NOI METODE DE A PROTEJA MEDIUL.

Lucrăm la protecția mediului de foarte mult timp. Așadar, avem deja o multitudine de alternative sustenabile pentru benzină. De la Gama Extinsă de Vehicule Electrice (GEVE) la Gaz Natural Comprimat, Gaz Petrolier Lichefiat și bateria de combustie Hidrogen4 cu zero emisii. Suntem pe drumul spre un viitor sustenabil.


Enlarge

La drum cu zero emisii

Mașina Hidrogen4 este rezultatul a peste zece ani de cercertare despre baterii de combustie și hidrogen. În seria 440, hidrogenul reacționează cu oxigenul în aer. Acest lucru nu cauzează arderea, ci o reacție elecro-chimică care oferă putere motorului electric. Rezultatul este că mașina Hidrogen4 emite doar vapori de apă și nicio emisie dăunătoare.

 

O așa conduită curată nu se câștigă cu prețul performanței: cu puterea sa de 73 kW (100 cp), Hidrogen4 accelerează de la 0 la 100 km/h în 12 secunde și atinge o viteză maximă de 160 km/h. Are o gamă de 340 km și o rezervă a bateriei de 1.8 kWh.

 

O flotă de autovehicule Hidrogen4 este supusă la teste în condiții de viață reale în Berlin ca parte a programului numit Parteneriatul Energiei Curate (PEC). Până astăzi, clienții participanți la teste au parcurs mai multe de 80,000 km fără dificultăți.