Finanţare & Leasing

Află care sunt cele mai noi oferte Opel de finanţare şi leasing cu rate lunare atractive, precum şi alte reduceri interesante de preţ pentru flote.

Oferte speciale pentru flote de mari şi mici dimensiuni

FLOTĂ OPEL – PUNE-ŢI AFACEREA PE ROŢI.

Oferind siguranţă, valoare şi calitate, serviciile pentru flote Opel sunt la fel de economice şi comode pentru persoanele particulare cât şi pentru clienţii companii.

Opel vine în sprijinul flotei tale prin programul de test-drive destinat companiilor care doresc să reinnoiasca parcul auto

Pentru informatii suplimentare trimiteti un email la ovidiu.novac@gm.com

Flote pentru clienţi IMM / flote pentru clienţi întreprinderi mici şi mijlocii

Flota ta include maxim 24 de autovehicule? Bucură-te de avantajele oferite de autovehiculele Opel de înaltă calitate la un cost de proprietate redus. Poţi beneficia de contracte mixte de leasing şi service la rate lunare atrăgătoare. Pentru mai multe informaţii despre soluţiile economice şi flexibile disponibile pentru flotele întreprinderilor mici şi mijlocii, contactează dealerul local.

Flote pentru companii

Compania ta deţine o flotă de minim 25 de autovehicule? Clienţii companii beneficiază de contracte pe termen lung şi în condiţii personalizate. Planificarea siguranţei flotei tale va fi o adevărată plăcere. Poţi afla şi cum să optimizezi costurile de exploatare a flotei, cum să-şi reduci amprenta de CO2 şi cum sp diminuezi consumul de carburant.

Flotele Opel de mari dimensiuni se bucură de avantaje mari cu privire la costul de proprietate, fiabilitatea service-ului şi managementul transparent.

Noile şi interesantele modele Opel precum Opel Insignia şi noul Opel Astra pot fi stimulente deosebite pentru angajaţii tăi.

Flote Pan-Europene

Flota ta circulă prin mai mult de 6 ţări europene şi ai vrei să profiţi de soluţiile individualizate pentru flote pan-Europene?

Poate că Europa este unită, dar este şi plină de diversitate, în special în privinţa legislaţiilor şi reglementărilor, fără a mai menţiona sistemele de impozitare. Echipa Opel pentru Flote Europene deţine experienţa şi expertiza (dar şi autovehicule de calitate) necesare pentru a ajuta clienţii activi pe plan internaţional să-şi gestioneze flotele în mod eficient.