Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PUTERE ȘI EFICIENȚĂ.

Configurează modelul Combo Cargo cu o varietate de motoare puternice și eficiente pe benzină și diesel pentru o dinamică excelentă de conducere. 

 

1 După 2 ore de deplasare la viteze mai mari de 65 km/h, un semnal sonor avertizează șoferul. Sistemul calculează simultan gradul de somnolență pe baza stilului de conducere, cum ar fi capacitatea șoferului de a rămâne pe banda de circulație. În cazul în care este detectat un stil de conducere periculos, șoferul este atenționat să ia măsuri prin intermediul unor semnale sonore cu volum din ce în ce mai mare. Gradul de somnolență scade după zece minute de conducere în siguranță. Calculul încetează atunci când viteza autovehiculului scade sub 65 km/h.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

SISTEM CARE ASIGURĂ FUNCȚIONAREA UNIFORMĂ.

Echipează modelul Combo Cargo cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte cu funcționare uniformă sau cu o transmisie sofisticată automată cu 8 trepte1 :alegerea îți aparține.

 

1 Transmisia automată cu opt trepte de viteză în combinație cu motorul pe benzină va fi disponibilă începând cu trimestrul al doilea din 2019.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN