Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SISTEME DE SIGURANȚĂ INTELIGENTE.

Frânarea automată de urgență1 cu detectarea pietonilor avertizează privind eventuale coliziuni cu un pieton sau alt autovehicul2. Dacă șoferul nu ia nicio măsură, frânează automat.

 

1Standard pentru Dynamic, opțional pentru Selection și Enjoy.

2Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 0 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

MEREU PE DRUMUL CEL BUN.

Asistentul pentru menținerea benzii de circulație1 avertizează șoferul prin avertizări de depășire și corectează ușor traiectoria când Combo începe să părăsească banda brusc.

 

1 Standard pentru Dynamic, opțional pentru Selection și Enjoy.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

INTELIGENT REFERITOR LA VITEZĂ.

Asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor de viteză citește indicatoarele pentru a detecta modificările limitelor de viteză și sugerează adaptarea corespunzătoare a vitezei.

 

Standard pentru Dynamic și Enjoy, opțional pentru Selection.

 

MENȚINE DISTANȚA DE SIGURANȚĂ.

Tempomatul automat1 menține viteza dorită între 30 și 160 km/h și frânează sau accelerează pentru a menține distanța setată față de autovehiculul din față, asigurând relaxare și siguranță.

 

1Standard pentru Dynamic și Enjoy, opțional pentru Selection.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

SIGURANȚĂ DE EXCEPȚIE

Patru airbaguri, pentru șofer, pasagerul din față și lateral oferă în permanență un nivel înalt de siguranță pentru toți ocupanții autovehiculului.

 

1Standard pentru Dynamic și Enjoy, opțional pentru Selection.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

RĂMÂI ALERT LA VOLAN.

Funcția de avertizare în caz de somnolență1 analizează stilul de conducere pentru a sesiza semnele de oboseală a șoferului. O serie de avertizări sfătuiesc șoferul să ia măsuri.

 

1După 2 ore de deplasare la viteze mai mari de 65 km/h, un semnal sonor avertizează șoferul. Sistemul calculează simultan gradul de somnolență pe baza stilului de conducere, cum ar fi capacitatea șoferului de a rămâne pe banda de circulație. În cazul în care este detectat un stil de conducere periculos, șoferul este atenționat să ia măsuri prin intermediul unor semnale sonore cu volum din ce în ce mai mare. Gradul de somnolență scade după zece minute de conducere în siguranță. Calculul încetează atunci când viteza autovehiculului scade sub 65 km/h.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

PROTECȚIE LATERALĂ

Sistemul de protecție laterală1 cu 12 senzori semnalează obstacole ce pot fi invizibile la virajele cu viteză mică, prin avertizări vizuale și sonore pe ecranul infotainment.

 

Opțional