Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SPAȚIU PENTRU TREI PERSOANE ÎN FAȚĂ.

Trei persoane în față cu bancheta pentru pasageri1Nerabatată sau rabatată complet pentru extinderea spațiului de încărcare sau transformată în masă: Combo Cargo devine un birou mobil.

 

1Opțional

FĂRĂ SPAȚIU IROSIT.

Atunci când călătorești singur, transportând marfă, scaunul pasagerului poate fi rabatat ușor la podea pentru a crea un spațiu de încărcare și mai versatil.

SECURIZEAZĂ-ȚI ÎNCĂRCĂTURA.

Pereții despărțitori pentru încărcătură1 oferă siguranță pentru tine, pasagerul tău și încărcătură, prevenind pătrunderea obiectelor în cabină: fie un perete solid, fie un panou de sticlă și grilaj.

 

1Opțional

 

1Standard pentru Dynamic, opțional pentru Selection și Enjoy.

2Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 0 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

NU TE TEME DE SPAȚII STRÂMTE.

Una sau două uși glisante1 facilitează accesul la partea din spate a modelului Combo și elimină orice pericol de zgârieturi la parcare în spații strâmte.

 

1Două uși glisante opțional.

ALEGE UȘA SPATE.

Configurează partea din spate a modelului Combo cu hayon1 sau uși asimetrice vitrate pentru vizibilitate sporită, proiectate în funcție de nevoile tale unice.

 

1Opțional

OBȚINE MAI MULT SPAȚIU ÎN COMBO CARGO.

Combo Cargo este oferit cu două lungimi – 4,4 m versiunea standard sau 4,75 m Combo Cargo XL cu spațiu suplimentar. Alege Crew Van pentru transportul a 5 persoane, inclusiv șoferul.