Skip To Content
Caracteristici

Este timpul să descoperi caracteristicile principale

Încărcătură

Dimensiuni
Cu o lungime maximă de încărcare de 3090 mm2 impresionantă, modelul Cargo este compact la exterior, dar extrem de spațios la interior. 

1Dimensiunile pot varia în funcție de configurație.

2Lungime maximă de încărcare de 3090 mm la Combo standard, de 3440 mm la versiunea cu ampatament lung Combo XL, cu trapa din peretele despărțitor deschisă și scaunul(ele) pasagerului rabatat(e).

Spațiu de încărcare
Cu un volum de încărcare maxim de până la 3,8 m3(1), Combo are spațiu suficient pentru orice cerințe, astfel că poți transporta confortabil și obiecte de dimensiuni mari. 
1Volum de încărcare de până la 3,8 m3 la Combo standard, 4,4 m3 la versiunea cu ampatament lung Combo XL cu trapă în peretele despărțitor și banchetă pentru pasageri.
Sarcină utilă
Cu o sarcină utilă mare, de 1000 kg1,2, modelul Combo face față oricărei încărcături, fiind un partener de afaceri ideal. Indicatorul de supraîncărcare cântărește încărcătura din spate și avertizează șoferul în mod activ dacă a fost depășită sarcina utilă. 
Trapă de încărcare

O trapă detașabilă1 în peretele despărțitor, în spatele scaunului pasagerului din față, îți permite să transporți obiecte foarte lungi cu ușurință.

 

1Opțional

 
Trapă acoperiș spate

Trebuie să transporți obiecte foarte lungi, cum ar fi o scară? Trapa practică din acoperiș1 se deschide la 40°, permițând transportul în siguranță al obiectelor mai lungi.

 

1Opțional

 
Depozitare la interior
Cu multe compartimente de depozitare inteligente, Combo Cargo are spațiu pentru toate echipamentele tale. 

Versatilitate

Banchetă pentru pasageri

Trei persoane în față cu bancheta pentru pasageri1. Nerabatată sau rabatată complet pentru extinderea spațiului de încărcare sau transformată în masă: Combo Cargo devine un birou mobil.

 

1Opțional

 
Scaun pentru pasager rabatabil
Atunci când călătorești singur, transportând marfă, scaunul pasagerului poate fi rabatat ușor la podea pentru a crea un spațiu de încărcare și mai versatil. 
Perete despărțitor pentru cabină

Pereții despărțitori pentru încărcătură1 oferă siguranță pentru tine, pasagerul tău și încărcătură, prevenind pătrunderea obiectelor în cabină: fie un perete solid, fie un panou de sticlă și grilaj.

 

1Opțional

 
Uși

Una sau două uși glisante1 facilitează accesul la partea din spate a modelului Combo și elimină orice pericol de zgârieturi la parcare în spații strâmte.

 

1Două uși glisante opțional.

 
Trape

Configurează partea din spate a modelului Combo cu hayon1 sau uși asimetrice vitrate pentru vizibilitate sporită, proiectate în funcție de nevoile tale unice.

 

1Opțional

 
Variante
Combo Cargo este oferit cu două lungimi – 4,4 m versiunea standard sau 4,75 m Combo Cargo XL cu spațiu suplimentar. Alege Crew Van pentru transportul a 5 persoane, inclusiv șoferul. 

Design

Exterior
Un Opel veritabil prin design, modelul Combo Cargo este reprezentantul perfect al afacerii tale. 
Interior
Cu o poziție înaltă de ședere, opțiuni multiple de depozitare, comenzi intuitive și multă versatilitate, cabina inteligentă a modelului Combo este multifuncțională. 
Lumini de zi cu tehnologie LED

Luminile de zi cu tehnologie LED1 sunt eficiente și oferă siguranță în timpul zilei, ție și celorlalți șoferi.

 

1Opțional

 

Eficiență

Motoare
Configurează modelul Combo Cargo cu o varietate de motoare puternice și eficiente pe benzină și diesel pentru o dinamică excelentă de conducere. 
Transmisii
Echipează modelul Combo Cargo cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte cu funcționare uniformă sau cu o transmisie sofisticată automată cu 8 trepte1: alegerea îți aparține. 

Inovații

Cameră video pentru Marșarier

Camera video marșarier panoramică¹ de 180° proiectează zona din jur pe ecranul tactil de 8". Liniile de ghidare virtuale de pe afișaj facilitează deplasarea în marșarier.

 

¹Opțional.

 
Funcții de încălzire

Cu scaune încălzite1 și un volan îmbrăcat în piele încălzit1 pentru vremea rece, modelul Combo îți asigură confortul indiferent de anotimp.

 

1Opțional

 
Head-Up Display

Head-Up Display1 afișează pe parbriz, în spatele volanului, informații importante ca viteza, instrucțiuni de navigație și avertizarea în caz de somnolență, ca să-ți menții privirea la drum.

 

1Opțional

 
IntelliGrip

Sistemul inteligent IntelliGrip1 se adaptează la condițiile cu aderență scăzută, cum ar fi deplasarea pe noroi, nisip sau zăpadă și este disponibil cu 5 moduri diferite.

 

1Opțional

 

Siguranță

Asistent pentru recunoașterea indicatoarelor de limitare a vitezei
Asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor de viteză citește indicatoarele pentru a detecta modificările limitelor de viteză și sugerează adaptarea corespunzătoare a vitezei. 
Tempomat automat

Tempomatul automat¹ menține viteza dorită între 30 și 160 km/h și frânează sau accelerează pentru a menține distanța setată față de autovehiculul din față, asigurând relaxare și siguranță.

 

¹Opțional

 
Siguranță și airbaguri
Patru airbaguri, pentru șofer, pasagerul din față și lateral oferă în permanență un nivel înalt de siguranță pentru toți ocupanții autovehiculului. 
Protecție laterală

Sistemul de protecție laterală1 cu 12 senzori semnalează obstacole ce pot fi invizibile la virajele cu viteză mică, prin avertizări vizuale și sonore pe ecranul infotainment.

 

1Opțional

 

Conectivitate

Infotainment
Sistemul avansat Multimedia Navi Pro1 e complet compatibil cu Apple CarPlayTM2 și Android AutoTM2 , permițându-ți să conectezi 2 smartphone-uri concomitent la ecranul tactil de 8"3

Apple CarPlayTM și Android AutoTM le asigură utilizatorilor acces confortabil la aplicații utile și funcțiile smartphone-ului în timpul conducerii:

 

  • Utilizarea telefonului ca sistem de navigație via Hărți
  • Streaming pentru listele de redare preferate cu Spotify
  • Trimiterea și primirea de mesaje via WhatsApp și Skype

 

Aceste funcții pot fi accesate cu ușurință prin sisteme de comandă vocală, pentru ca mâinile șoferului să rămână pe volan și ochii la drum.

 

1Opțional

2Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare.

 Apple CarPlayTM este marcă a Apple Inc., înregistrată în S.U.A. și alte țări. Android este marcă înregistrată a Google Inc.

3Standard pentru Dynamic, opțional pentru Selection și Enjoy.

Navigație
Multimedia Navi Pro1 cu sistem avansat de comandă vocală și sistem integral de navigație te conduce la destinație fără stres. Trebuie doar să-ți alegi destinația și să lași sistemul de navigație prin satelit să stabilească traseul. 
Încărcare wireless

Sistemul de încărcare wireless1 al modelului Combo Cargo îți oferă posibilitatea de a-ți încărca telefonul în orice moment în timpul deplasării, fără a avea nevoie de cabluri.

 

1Opțional

 
OpelConnect

Beneficiază de siguranță și conectivitate la drum cu o gamă de servicii inteligente:

  • Siguranță: fii în siguranță cu apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.

 

 
  • Liniște sufletească: Apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
  • Confort: Funcții de comandă la distanță pentru blocarea portierelor, claxon și lumini.
  • Conducere inteligentă: Bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real și funcția de gestionare a călătoriei.

¹Disponibilitatea OpelConnect Services diferă în funcție de țară și autovehicul. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

Aspecte interesante

Accesorii Opel+

Vin în întâmpinarea nevoilor tale

Personalizează-ți mașina cu accesoriile Opel+ și profiți de ce e mai bun în Combo Cargo. Create și testate pentru Opel-ul tău.

 

Fotografiile pot diferi de produsul fizic.

Ce urmeaza?