Skip To Content
Caracteristici

Noul Opel Movano-e

Instrumentul german perfect pentru slujbă

Design

Design exterior
Arată lumii că iei afacerile în serios. Noul Movano- e are un stil modern nou, care face o declarație serioasă, îmbunătățind funcționalitatea deja legendară, cu un aspect și o senzație profesională. 
Confortul cabinei
Interiorul spațios al noului Movano-e oferă un mediu de lucru extrem de funcțional, dar confortabil. Este un birou mobil versatil, cu conectivitate digitală avansată prin OpelConnect. Este loc pentru trei pasageri în față și pentru încă patru membri ai echipajului în spate. 

Versatilitate

Stiluri și dimensiuni ale caroseriei

Noul Opel Movano-e iți oferă diferite tipuri de caroserie în patru lungimi diferite și trei înălțimi în două game diferite: 

 

  • Panel Van, Crew Van, Chassis Cab, Chassis Crew cab, Chassis Cowl & Platform Cab
  • Conversii din fabrică pentru modelele Basculantă și Dropside (Obloane Rabatabile)
  • Patru Greutatea brută a vehiculului (GVW): 3.0t, 3.3t, 3.5t și 4.0t
 
Versatilitatea zonei de încărcare 

Zona de încărcare Opel Movano-e este printre cele mai bune din clasă, cu acces ușor prin uși cu deschidere largă și capacitate de până la 17.0m³. Cu spațiu pentru până la patru euro-paleți, puteți configura Movano pentru o capacitate maximă, încărcând până la linia de acoperiș pe fiecare model pentru un acces mai bun, toate cu securitate și siguranță maximă prin protecția podelei și a panoului lateral1

 

1Opțional

 

Cargo

Sarcini utile
Opel Movano-E are o capacitate de încărcare excelentă de până la 1890 kg. Disponibil în două variante de sarcină utilă maximă: 3500kg și 4000kg 
Siguranța încărcăturii & peretele despărțitor 
Spațiu și confort pentru tine, echipajul și încărcătura ta. Spațiile abundente și practice de depozitare sunt la îndemână în întreaga cabină, inclusiv depozitarea sigură sub scaun. Configurează-ți spațiul așa cum se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii tale, inclusiv un perete despărțitor cu sau fără fereastră și puncte extinse de ancorare a încărcăturii pentru a face orice încărcare sigură pentru transport. 

Conectivitate

Infotainment
Șoferul și pasagerii sunt răsfățați în noul Opel Movano-e având radio digital, conectivitate Bluetooth și USB. Nivelurile superioare de echipare sunt dotate cu ecran tactil digital de 5 inch și opțiunea de a adăuga sistem de navigație.  
Cameră retrovizoare
Camera de mers înapoi face manevrarea Noului Movano-e mai sigură și mai precisă. Acesta permite șoferului să vizualizeze zona din spatele vehiculului pe ecranul tactil în timp ce manevra are loc și oferă direcție cu linii de ghidare colorate diferit. Se activează automat atunci când este cuplată treapta de mers înapoi sau ușile din spate sunt deschise și poate fi combinată cu senzorii de distanță de parcare din spate pentru o siguranță suplimentară.  

Cabina Movano

Scaune față
Scaunele din față individuale includ tetiere din spumă detașabile și reglabile, spătare reglabile și reglare longitudinală.  
Scaun central pliabil 
Creează o suprafață plată ideală pentru a plasa un laptop sau alte obiecte atunci când vehiculul staționează. Sunt disponibile și două suporturi pentru băuturi.   
Birou mobil 
Sistem de prindere util ce poate fi mascat în bord când nu este folosit. Poate fi utilizat pentru un smartphone sau tabletă cu adaptorul corect. 
Scaun șofer cu suspensie pneumatică
Ideal pentru teren accidentat sau distanțe lungi. Reglabil în patru direcții cu cotieră fixă și cu sensibilitate reglabilă a suspensiei într-un interval de 40 kg până la 130 kg.  
Spațiu de depozitare din belșug

O mulțime de spațiu de stocare în cabina noului Movano-e pentru toate documentele tale și pentru sculele utile zilnic pentru afacerea ta, inclusiv torpedo, sertare de depozitare sub scaune plus spații de depozitare deasupra capului, suporturi de băuturi și buzunare la îndemână pe fețele de portieră1

 

1Depinde de piață 

 
Pentru toate nevoile dumneavoastra
Ține totul într-un singur loc în timpul călătoriei. Depozitează pur și simplu obiectele importante în spațiile superioare dedicate.
 

Asistență șofer și siguranță

Sistemul de control electronic al stabilității (ESP)
Împreună cu controlul tracțiunii, sistemul ESP utilizează frânarea roților și frâna de motor pentru a limita derapajul în cazul pierderii aderenței. Un sistem integrat de control adaptiv al sarcinii ajută la menținerea traseului inițial al noului Movano-e în condiții dificile prin adaptarea ESP-ului vehiculului în funcție de greutatea și distribuția sarcinii utile. 
Recunoașterea semnelor de circulație
În combinație cu pilotul automat, acest sistem recunoaște vizual indicatoarele rutiere și avertizează șoferul cu privire la restricțiile de viteză locale. 
Tempomat cu limitator de viteză
Permite șoferului să mențină o viteză constantă sau să limiteze viteza maximă a vehiculului. 
Avertizare la părăsirea benzii de rulare
Monitorizează permanent drumul prin intermediul camerei inteligentei situate deasupra oglinzii retrovizoare. În cazul în care vehiculul părăsește accidental banda de rulare, se aude un avertisment audio de atenționare. 
Avertizare de trafic la mersul cu spatele
Folosind un senzor din spate, sistemul detectează vehiculele care se apropie în spatele Noului Movano-e și emite un avertisment audio pentru șofer, ajutând la evitarea accidentelor la ieșirea cu spatele dintr-un loc de parcare. 
Asistență avansată la frânare

Sistemul1 avertizează acustic șoferul de situațiile periculoase din față. Dacă un alt vehicul se apropie prea mult, sistemul inițiază automat frânarea în cazul în care șoferul nu reacționează. 

 

1Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
Alertă unghi mort lateral
Sistemul de alertă unghi mort lateral avertizează șoferul atunci când este periculos să schimbe benzile din cauza vehiculelor sau a obiectelor aflate în unghiul mort.    

Pașii următori