Conectivitate
Sistem de divertisment: navigaţie cu display color de 10″

Noul Movano Electric este dotat standard cu un sistem de divertisment şi navigaţie cu ecran color mare de 10″, care îţi oferă radio digital, Bluetooth, USB 2.0, conectivitate wireless Apple CarPlay și Android Auto. Acesta oferă o interfață asemănătoare cu cea a unui smartphone pentru utilizarea ușoară a funcțiilor disponibile în timpul condusului.

 

  • Navigație disponibilă atât prin navigația TOMTOM 3D de la bord, cât și prin proiecția wireless Apple CarPlayTM / Android AutoTM.
  • Dimensiunile vehiculului pot fi luate în considerare pentru planificarea traseului de către sistemul de navigație TomTom încorporat
  • Actualizări „over-the-air“ ale hărților TomTom. 
  • Vizualizarea hărții poate fi afișată, de asemenea, pe clusterul digital direct în fața șoferului
  • Recunoaștere vocală în limbaj natural cu limbile selectate 
  • Acces cu o singură atingere - widget-uri - la comenzile utilizate cel mai frecvent
  • Include tuner DAB, comenzi pe volan și gestionarea sistemului de climatizare
 
Sistem de divertisment: Încărcător wireless pentru telefon

Încărcătorul wireless pentru telefon este o caracteristică esențială pentru orice birou mobil. Acesta permite încărcarea facilă a smartphone-ului tău, fiind amplasat ergonomic în centrul planșei de bord.

  • Combinația cu radioul cu ecran de 10″ permite interacțiunea cu smartphone-ul prin intermediul aplicației wireless AppleCarplayTM/Android AutoTM și încărcarea smartphone-ului în același timp
  • Mufe de încărcare USB A+C pe planșa de bord
 
Servicii OpelConnect1

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și pentru asigurarea unei călătorii interesante și eficiente.  

 

Pachet Connect ONE: 

Apel de urgență, Apel în caz de defecțiune, Stare și informații despre vehicul, Jocuri 

 

Pachet Connect PLUS:

Control e-Remote, eSolution, Telecomandă, Navigație în timp real/Navigație conectată ci pachet Plus, inclusiv Trip Planner

 

Servicii conectate suplimentare 

Apple CarPlay, Android Auto, Trip & Drive Management și serviciile conectate oferite de Free2move, cum ar fi soluțiile de mobilitate și serviciile pentru flote conectate

 

Pentru mai multe detalii, vezi pagina Smart Service OpelConnect

> Descoperă OpelConnect

 

1 Disponibilitatea serviciilor OpelConnect diferă de la o țară la alta și de la un autovehicul la altul. Este posibil ca serviciile să necesite un abonament/taxă și sunt condiționate de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

1 OpelConnect Services availability differ from country to country and vehicle to vehicle. Services might require a subscription/fee and are subject to mobile network coverage and availability.