Puncte forte
Versatilitatea experților: gamă variată, dimensiuni diferite

Proiectat ca să te sprijine pe deplin în activitate și să lucreze la fel de mult ca și tine. Noul Movano Electric răspunde cerințelor tale profesionale, având toate capacitățile și versatilitatea modelelor diesel, fără a face compromisuri în ceea ce privește volumul de încărcare. Pregătit să se adapteze cerințelor tale, Movano Electric este disponibil în două lungimi și două înălțimi, putând fi configurat într-o gamă largă de variante, inclusiv furgonetă cu panouri, șasiu cabină, platformă cabină, platformă basculantă¹ și basculantă¹. Oriunde te poartă afacerea ta, Movano Electric este partenerul ideal. 

 

¹ Disponibil începând cu T2-2024 (tbc)

 
Spațiu de lucru: interior versatil
În interiorul habitaclului noului Movano Electric, redesenat inteligent, vei găsi un spațiu practic și realist de care profesioniștii au nevoie pentru succes. Există, de asemenea, o zonă de birou mobil versatilă, cu spațiu din belșug pentru șofer și doi pasageri. Toată lumea se poate bucura de liniște sufletească cu ajutorul funcțiilor inteligente ale modelului Opel Movano Electric. Printre acestea se numără o oglindă retrovizoare digitală, o masă frontală care poate găzdui notebook-uri, o secțiune centrală rabatabilă a scaunului, care se transformă în masă pentru a mânca sau a lucra, și un suport central pentru pahare pe planșa de bord. 
Executați lucrările: capacități superioare
Noul Opel Movano Electric oferă soluții practice pentru provocările afacerilor moderne. Cu o sarcină utilă de până la 1,5 tone pentru furgonetă, o masă totală maximă autorizată (GVW) de până la 4,25 tone și o capacitate a zonei de încărcare de până la 17 m3, Movano Electric păstrează în continuare o stabilitate solidă și caracteristici de conducere excelente. Asigură viitorul afacerii tale prin capacitatea superioară de utilizare a zonei de încărcare și depozitarea sigură a încărcăturii. 
Putere profesională: sistem de propulsie eficient complet electric
Eficiența competitivă a noului Movano Electric este dusă la un alt nivel prin disponibilitatea unei opțiuni de propulsie 100% electrică, astfel încât să poți profita de avantajele unice ale electricității printr-o singură mișcare inteligentă. Cu o putere maximă de 200 kW (270 CP), un cuplu maxim de până la 410 Nm, beneficiezi de toate capacitățile impresionante de încărcare, dar cu costuri de funcționare mai mici, costuri zero pentru combustibil și emisii, plus stimulente financiare de stat pentru taxele de circulație și soluții de încărcare. Acest lucru nu numai că îţi face afacerea mai ecologică, dar o va face și să avanseze!