Tehnologie
Baterie integrată perfect

Pachetul de baterii al noului Movano Electric este amplasat în mod convenabil sub podea, fără nicio intruziune în zona de încărcare. Acest lucru înseamnă că aveți în continuare până la 17 m3 spațiu de încărcare și chiar până la 1,5 tone sarcină utilă pentru varianta Panel Van. Proiectat pentru performanță, puterea noului Movano Electric este de până la 200 kW (270 CP)1, cu un cuplu maxim disponibil de până la 410 Nm și o autonomie de până la 430 km1. Acest lucru îl face să se potrivească perfect pentru utilizarea profesională în mediul urban și nu numai.

 

 
Silenţios în mod virtual
Atrage atenția asupra afacerii tale din toate motivele întemeiate. Motorul electric practic și silențios al noului Movano Electric este ideal în mediile urbane și rezidențiale aglomerate, ceea ce înseamnă că „zero emisii“ se aplică atât în cazul funcționării silențioase, cât și în cazul gazelor de eșapament. Movano Electric funcționează silențios atât în interior, cât și în exterior, reducând stresul șoferilor în zilele lungi de lucru, cu efect pozitiv asupra satisfacției și rezultatelor profesionale. 
Frânare regenerativă
Opel Movano Electric este simplu și intuitiv în utilizare. Sunt disponibile trei moduri de rulare - eco, normal și power - pentru a se potrivi fiecărei situații de rulare. Modul Power îți oferă performanțe ale motorului de până la 200 kW și un cuplu de până la 410 Nm. În timpul condusului, de îndată ce ridici piciorul de pe pedala de accelerație, sistemul de frânare regenerativă recuperează energia cinetică și transformă această putere în și mai multă autonomie. Acest lucru nu numai că garantează o eficiență maximă, oferind, de asemenea, mai multă flexibilitate companiei tale. 
Încărcare rapidă şi facilă
Menține afacerea în activitate: Noul Movano Electric este dotat cu o baterie de voltaj înalt de 110 kWh. Încărcarea până la 80% din capacitatea maximă durează 55 de minute, folosind o stație de încărcare rapidă de 150 kW, ceea ce înseamnă că timpul de nefuncționare este minim în timpul încărcării. Astfel, revii rapid pe drum pentru următoarea lucrare. 
Descoperă accesoriile pentru încărcare Află mai multe despre posibilităţile de încărcare Află mai multe despre soluţiile noastre Free2Move eSolutions
Costuri reduse de utilizare
Sporeşte profiturile în mod sustenabil: Pe măsură ce cresc îngrijorările legate de calitatea aerului în orașe și devin frecvente zonele fără emisii în mediul urban, vehiculele comerciale electrice sunt din ce în ce mai indispensabile pentru o activitate comercială eficientă din punct de vedere al costurilor. Noul Movano Electric înseamnă eliberarea de prețurile fluctuante ale combustibilului și de taxele obişnuite pentru vehicule, plus beneficiul unor costuri de exploatare extrem de competitive și al unor stimulente de achiziție oferite de stat. 
Află mai multe despre sprijinul financiar pentru Wallbox