Skip To Content
Prezentare generală

Opel Movano este puternic, fiabil și oferă un nivel unic de confort pentru șofer. Este disponibil în diferite niveluri de echipare și poate fi personalizat cu ușurință pentru satisfacerea tuturor cerințelor afacerilor tale

Descoperă variantele Movano

Nicio sarcină prea mare

Caracteristici principale

Versatilitate garantată

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE AFACERII TALE.

Un partener de afaceri de încredere.
Oferind posibilitatea de a alege între două valori ale masei maxime admise, patru lungimi, autovehicule cu una sau două perechi de roți pe puntea spate, tracțiune pe puntea față sau spate, trei înălțimi ale plafonului, trei valori ale puterii dezvoltate de motor, transmisii manuale cu șase trepte de viteză sau Easytronic® și o gamă largă de opțiuni și accesorii de confort și business, versiunea panel van al modelului Opel Movano se adaptează perfect planurilor tale de afaceri.

FLEXTRAY GLOVEBOX.

Totul este accesibil.
Torpedoul glisant de mari dimensiuni FlexTray cu o capacitate de depozitare de până la 10,5 l și o suprafață plană facilitează accesul direct la ustensile.

ÎNTOCMEȘTE DOCUMENTAȚIA.

Ia-ți biroul cu tine.
Întocmește documentația fără a te mai întoarce la birou. Cele două porturi USB și prizele de 12 V și multe alte soluții confortabile de depozitare, precum spațiile superioare de depozitare, torpedoul standard sau glisant și suporturile pentru sticle de apă de 1,5 l sunt la îndemâna șoferului. Modelul Movano este biroul tău mobil.

TABLETĂ RETRACTABILĂ.

Caracteristici de lucru versatile.
Utilizează postul de conducere ca pe un mic birou – cu o tabletă retractabilă și un suport pentru pahare ce pot fi depliate în fața scaunului pasagerului.

Oferte

Tehnologie germană pentru afaceri care nu stau pe loc

Condiții speciale de leasing1

1Oferta se supune unor termene și condiții și este valabilă exclusiv pentru persoane juridice.

Pașii următori