Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


MAI PUȚINE UNGHIURI MOARTE, MAI MULTĂ SIGURANȚĂ.

Alerta privind unghiul mort din lateral detectează alte autovehicule care circulă pe lângă autovehiculul tău, imediat ce intră într-un unghi mort.

MAI PUȚINE GRIJI PRIVIND VÂNTUL LATERAL.

Asistentul pentru vânt lateral detectează automat vântul lateral și ia măsuri pentru sporirea stabilității.

 

PĂSTREAZĂ TRAIECTORIA.

Sistemul de avertizare privind depășirea benzii de circulație1 detectează schimbarea benzilor și avertizează în cazul părăsirii neintenționate a benzii prin semnale sonore și vizuale.

 

1Disponibil doar împreună cu pachetul sistem avansat de siguranță.

PARCARE MAI UȘOARĂ.

Sistemul Park Pilot îți oferă asistență sonoră și vizuală pentru a evita daunele accidentale în timpul parcării cu fața, cu spatele sau laterale.

PĂSTREAZĂ-L ÎNCUIAT ȘI ASIGURAT CU ALARMA.

Sistemul de securitate al autovehiculului cu alarmă antifurt utilizează senzori de mișcare volumetrici pentru a proteja autovehiculul împotriva tentativelor de efracție. Dispozitivele de blocare sunt disponibile opțional.

VERIFICARE DIGITALĂ ÎN SPATE.

În timpul deplasării înainte, camera pentru vedere în spate furnizează permanent o imagine excelentă a traficului din spate - deși conduci un furgon fără geamuri spate.

PARCARE CU PRIVELIȘTE.

Camera video pentru marșarier afișează o imagine clară a zonei din spatele autovehiculului pe ecranul de 7”1 pentru o parcare precisă.

 

1În cazul sistemului standard Radio 15 USB, imaginea din spate este afișată pe un ecran LCD de 3,5'' integrat în oglinda retrovizoare.