Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


CONCEPUT PENTRU TRANSPORTUL TUTUROR.

Transportă întreaga echipă din punctul A în punctul B – în interiorul Opel Movano există spațiu pentru maxim 7 persoane, inclusiv șofer și echipamentul de lucru.
Transportarea eficientă a unei echipe de lucru și a echipamentului de care aceasta are nevoie este specialitatea versiunii crew van a modelului Opel Movano. Două persoane stau lângă șofer – sau o persoană în cazul comandării unui scaun individual opțional – iar pe bancheta din spate pot sta patru membrii ai echipei. Centurile de siguranță și tetierele sunt, desigur, incluse în dotarea standard.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

APROAPE DE TINE, CÂND AI NEVOIE.

Transformă modelul Movano într-un birou mobil cu scaunul central pliabil ce poate fi folosit ca masă de birou reglabilă. Acesta include și o tavă pivotantă pentru laptopul șoferului.

COMPARTIMENT DE DEPOZITARE PE PLANȘA DE BORD.

Ține totul într-un singur loc în timpul călătoriei. Depozitează pur și simplu obiectele importante în spațiile superioare dedicate.

SPAȚIU PENTRU FIECARE OBIECT.

Torpedoul glisant de mari dimensiuni cu o capacitate de depozitare de până la 10,5 l și o suprafață plană facilitează accesul direct la ustensile.

BIROUL TĂU MOBIL.

Utilizează postul de conducere ca un birou de mici dimensiuni – cu o tabletă retractabilă și un suport pentru pahare, ce pot fi montate în fața scaunului pasagerului.

NICIO UTILITATE NU ESTE PREA MARE.

Depozitează lucrurile de care ai nevoie în buzunarele generoase de pe portieră. Spațiul de depozitare de pe portiera laterală poate fi folosit pentru sticle de apă de până la 1,5 l.