Prezentare generală

AUTOVEHICULE COMERCIALE OPEL, CONVERSII ȘI ALTELE.

Logistică, transport, distribuție? Gama Opel de autovehicule comerciale cuprinde de la panel van, crew cab, chassis cab până la conversii din fabrică și autospeciale de la furnizori de încredere. Pe scurt, îți oferim furgonul Opel perfect pentru afacerea ta, plus expertiză și accesorii pentru autovehicule comerciale pentru ca acesta să facă ce ai nevoie. Să livreze.

#EROI ZILNICI. AUTOVEHICULE COMERCIALE OPEL.

Intră în această competiție spectaculoasă! Jucătorii F2 își etalează capacitățile fantastice. Ajutați de Autovehiculele comerciale Opel, îi uimesc pe Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl și Piszczek cu jocul de pase
Conversii
Descoperă soluții valoroase pentru flote și autovehicule comerciale pentru nevoile tale de afaceri, cu o gamă largă de conversii din fabrică șide la terți. 
 
AFLĂ MAI MULTE
Informații financiare
Fie că vrei un furgon în leasing sau cu credit sau să gestionezi o flotă întreagă, Opel are soluții personalizate și oferte excelente. 
 
AFLĂ MAI MULTE
Servicii
Află informații despre garanții, asistență, servicii de întreținere, precum și manualele pentru autovehiculele comerciale Opel. 
 
AFLĂ MAI MULTE
Accesorii
Descoperă oferta Opel de piese originale, jante, anvelope și produse sezoniere.
 
AFLĂ MAI MULTE

Movano

MOVANO

Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Gama impresionantă de variante, înălțimi și mase de încărcare propulsează modelul în fruntea segmentului.

Vivaro

VIVARO

Noua generație Vivaro cu aspect îndrăzneț, cabină confortabilă și practică, spațiu suplimentar de încărcare și economie remarcabilă. Disponibil ca panel van sau cu cabină dublă.

Combo Cargo

COMBO CARGO

Capacitatea de până la o tonă, volumul de încărcare de 5,4 m3 , cele 2 variante de lungime și înălțime fac din Opel Combo un partener de afaceri de primă clasă.