Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


CREAT PENTRU A TE AJUTA.

Nu este ușor să fii precaut mereu. Avertizarea în caz de somnolență analizează stilul tău de conducere prin camera frontală și volan pentru a te anunța cu privire la o pauză rapidă.
Sistemul de avertizare privind banda de circulație recunoaște când autovehiculul schimbă benzile și îl alertează sonor și vizual pe șofer. Sistemul avansat de reglare a farurilor comută automat farurile între faza lungă și faza scurtă pentru a evita orbirea altor șoferi. Limitatorul adaptiv de viteză utilizează asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor de limitare a vitezei pentru a analiza schimbările limitatorului de viteză. Cu o singură apăsare a butonului de memorie, îi vei permite tempomatului să regleze corespunzător viteza.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

PACHET SIGURANȚĂ ȘOFER

Printr-o singură apăsare a butonului de memorie, tempomatul automat micșorează sau restabilește viteza pentru a menține distanța față de autovehiculul din față în situații de trafic, restabilind-o când carosabilul este liber.
Sistemul de avertizare pentru unghiul mort utilizează senzori și o proiecție vizuală pe oglinda exterioară, alertându-l pe șofer cu privire la autovehiculele din unghiul mort al Vivaro pentru a preveni accidentele în situații de depășire. Avertizarea privind o coliziune frontală scanează drumul pentru a-l avertiza pe șofer cu privire la o potențială coliziune cu autovehicule sau pietoni. Dacă este necesar, Frâna automată de urgență acționează pentru evitarea unui accident prin aplicarea automată a frânelor, independent de șofer.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

TOATE ÎNTR-UN SINGUR LOC.

Unic în segmentul său, vezi informațiile importante precum datele de viteză și tempomat proiectate în direcția privirii șoferului pe Head-Up Display din modelul Vivaro.

OBȚINE O VEDERE ADECVATĂ.

Scapă de stresul generat de parcare și de virajele strânse din mediul urban cu ajutorul Camerei video pentru marșarier, panoramică 180°1, tehnologie proiectată pe ecranul tactil de 7“1.

 

1Opțional.