Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


GĂSEȘTE ADAPTAREA PERFECTĂ.

Disponibil în trei dimensiuni diferite, fiecare model Vivaro oferă echilibrul perfect între dimensiunile exterioare relativ compacte și interiorul spațios, foarte flexibil.

În special, versiunea mică1 cu o lungime de 4,60 m este agilă pe străzile urbane înguste și în zonele unde spațiul este limitat. Această variantă poate încărca 2 europaleți, în timp ce variantele medii și mari pot încărcate câte 3.

 

1Versiunile mici Vivaro sunt disponibile în modele furgon Vivaro și Combi.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

FUNCȚIONALITATE IMPRESIONANTĂ.

Disponibil în patru tipuri de caroserie, modelul Vivaro oferă o largă varietate de funcții în conformitate cu cerințele individuale ale afacerii tale.

Varianta Panel Van1 li se potrivește celor care transportă constant încărcături, având până la trei scaune în față, în timp ce varianta Crew Van2 oferă spațiu de până la 6 scaune cu o banchetă spate pentru pasageri. Varianta Platform Cab3 este creată pentru a oferi baza perfectă pentru o gamă largă de conversii, în timp ce Vivaro Combi¹ oferă până la 9 scaune pentru clubul tău sportiv, colegii de lucru sau o echipă mică.

 

1Disponibil în 3 dimensiuni: mic, mediu sau mare.

2Disponibil în 2 dimensiuni: mediu sau mare.

3Disponibil în varianta medie.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

DIMENSIUNEA POTRIVITĂ.

Ușile electrice glisante oferă o deschidere largă și confortabilă pentru pasagerii spate și încărcături, iar înălțimea sub 1,9 m1 asigură acces sigur în parcările subterane.
1 Limita de înălțime de sub 1,9 m nu se aplică pentru versiunea Vivaro cu ampatament lung sau variantele cu o sarcină utilă maximă de 1400 kg.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN