Puncte forte
Funcționalitatea încărcării

La fel de mare ca afacerea ta. Noul Vivaro Electric oferă o sarcină utilă maximă de 1.275 kg1, lider în clasa sa, un volum de încărcare extrem de competitiv de până la 6,6 m3(2) și o lungime maximă de încărcare de până la 4 m2. Cabina sa versatilă, cu uși glisante practice în lateral și două uși mari în spate, îl transformă într-un aliat puternic atunci când vine vorba de transport. 

  

1 La modelele echipate cu sarcină utilă mărită 

2 În funcție de versiunea de model

 
Afaceri inteligente

Operațiuni fără probleme: noul Vivaro Electric îți oferă controlul deplin, cu toate informațiile de care ai nevoie, oferind o imagine de ansamblu digitală completă a călătoriei tale, la îndemână. Panoul digital de instrumente1 de 10" oferă o vizualizare grafică impecabilă, în timp real, astfel încât să poți planifica sarcinile cu încredere. Pentru că mai multă eficiență înseamnă mai mult succes.

 

1 Opțional

 
Pentru drumul care te așteaptă 
Continuă să îți conduci afacerea în mod sustenabil cu noul Vivaro Electric. Sistemul său de propulsie electrică îmbunătățit și arhitectura inteligentă îți permit să navighezi eficient și în siguranță pe drumurile urbane și pe șoselele - oferind cuplu instantaneu și o viteză maximă de 130 km/h. Vivaro Electric este rezistent în oraș și pe autostradă, protejând pasagerii și încărcătura în orice situație. Caracteristicile de siguranță includ frânarea automată de urgență, sistemul de asistare pentru menținerea benzii de rulare, alertă pentru unghiul mort lateral, cameră video cu vedere spate la 180 de grade și, opțional, controlul tracțiunii IntelliGrip.