Conectivitate
Sistem de navigație1
Permite sistemului de navigație opțional să te ghideze în mod convenabil și la timp către destinație. Pachetul Connect Plus2 îți oferă informații online TomTom despre trafic, parcare și meteo. Cu actualizările hărților de la distanță, vei conduce întotdeauna inteligent și, pentru o distragere minimă a atenției, trebuie doar să spui „Hey, Opel“ pentru activarea recunoașterii vocale naturale. Sistemul de navigație este integral compatibil3 cu Apple CarPlay™4 și Android Auto™4 wireless. 

Apple CarPlay™ și Android Auto™ wireless permit utilizatorilor să acceseze în mod convenabil aplicații utile și funcții de smartphone în timp ce conduc: 

  • Folosește telefonul ca un navigator prin intermediul aplicației Maps 
  • Transmite listele de redare preferate cu Spotify 
  • Trimiți și primești mesaje prin WhatsApp și Skype 
  • Aceste funcții pot fi accesate cu ușurință prin intermediul controlului vocal pentru a păstra mâinile pe volan și ochii pe drum. 

 

1 Opțional 

2 Pachetul Connect Plus include navigație live, telecomandă, pentru vehiculele electrice: E-Remote Control și Free2Move eSolutions 

3 Compatibilitatea și anumite funcții pot fi diferite în funcție de tipul de dispozitiv și de versiunea sistemului de operare. 

4 Apple CarPlay™ este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. Android Auto™ este o marcă înregistrată a Google Inc. 

OpelConnect services1

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și ca să asigiure o călătorie interesantă și eficientă. 

 

Pachet Connect ONE:

Apel de urgență, Apel în caz de defecțiune, Stare și informații despre vehicul, Jocuri

 

Pachet Connect PLUS:

Control e-Remote, e-Solution, Telecomandă, Navigație în timp real/Navigație conectată pachet Plus, inclusiv Trip Planner.

 

Servicii conectate suplimentare:

Apple CarPlay, Android Auto, Trip & Drive Management și serviciile conectate oferite de Free2move, cum ar fi Soluții de mobilitate și Servicii conectate pentru flote.

 

Pentru mai multe detalii, vezi pagina Smart Service Opel Connect.

 
1  Disponibilitatea serviciilor OpelConnect diferă de la o țară la alta și de la un autovehicul la altul. Este posibil ca serviciile să necesite un abonament/taxă și sunt condiționate de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.