Siguranţă & asistare pentru şofer
Cameră video spate 180°

Elimină tot stresul din timpul parcării și al altor manevre dificile în oraș cu ajutorul camerei video panoramice spate la 180°1, care este proiectată pe ecranul tactil de 10″1. Cu mai puține obstacole și o siguranță îmbunătățită, zilele tale de lucru devin mult mai ușoare.

 

1 Opţional 

 
Alertă în caz de coliziune frontală 
În timpul zilelor de lucru aglomerate, un sprijin util este esențial: Avertizarea în caz de coliziune frontală scanează în permanență drumul din față, alertând șoferul cu privire la posibilele coliziuni cu vehicule sau pietoni. Dacă este necesar, sistemul de frânare automată de urgență intervine pentru evitarea unui accident, acționând frânele independent de șofer. Acest lucru asigură o experiență de condus mai sigură și mai controlată. 
Sistem de vizibilitate dinamică panoramică spate

Fie că te deplasezi în locuri de parcare înguste sau în timpul orelor de vârf aglomerate: sistemul Dynamic Surround Rear Vision1 sporește semnificativ siguranța și confortul. Sistemul inteligent utilizează două camere video pentru a proiecta împrejurimile furgonetei pe un ecran digital, oferind șoferului o vizibilitate cuprinzătoare și o percepție mai bună asupra drumului. 

 

1 Opţional