E-Technology
Baterie integrată perfect 

Noul Opel Vivaro Electric este disponibil cu o baterie de 50 kWh pentru o autonomie omologată WLTP de până la 223 km1 sau cu o baterie de 75 kWh pentru o autonomie de până la 352 km2. Acest lucru îl face ideal pentru utilizarea profesională în oraș și nu numai. Datorită tehnologiei și arhitecturii revoluționare a grupului motopropulsor Opel, bateria compactă plasată jos conferă modelului Vivaro Electric un centru de greutate redus și un spațiu maxim în cabină.

 

1 Consum de energie (mixt) 23,6 - 26,1 kWh/100 km; emisii de CO2 0 g/km; autonomie (mixt) 201 km - 223 km (în funcție de opțiunile din dotare).

2 Consum de energie (mixt) 23,7 - 26,2 kWh/100 km; emisii de CO2 0 g/km; autonomie (mixt) 316 km - 352 km (în funcție de opțiunile de echipare).

 
Silențios în mod virtual
Atrage atenția asupra afacerii tale numai din motive întemeiate. Motorul electric practic silențios al noului Vivaro Electric este ideal în mediile urbane și rezidențiale aglomerate, ceea ce înseamnă că „zero emisii“ se aplică atât la poluarea fonică, cât și la gazele de eșapament. Vivaro Electric funcționează silențios atât în interior, cât și în exterior, reducând stresul șoferilor în zilele lungi de lucru, cu efect pozitiv asupra satisfacției și rezultatelor profesionale.  
Frânare regenerativă
Partenerul ideal de drum nu te încetinește - lucrează pentru tine chiar și în timp ce conduci. De îndată ce ridici piciorul de pe pedala de accelerație, sistemul de frânare regenerativă al noului Vivaro Electric recuperează energia cinetică și transformă această putere în și mai multă autonomie. În cea mai avansată setare a sa (modul B), majoritatea călătoriilor scurte pot fi efectuate fără a folosi aproape deloc frânarea tradițională, reducând uzura și costurile de întreținere asociate.  
Încărcare rapidă și ușoară
Această furgonetă se preocupă de programul tău: noul Vivaro Electric dispune de baterii cu densitate energetică ridicată de 50 kWh și 75 kWh, care se pot încărca până la 80% din capacitatea maximă în doar 30 și 45 de minute cu ajutorul unui încărcător rapid de 100 kW DC. Încărcătorul de la bord de 7,4 kW sau opțional de 11 kW asigură o încărcare eficientă și fiabilă la stațiile de încărcare de curent alternativ sau la wallbox-urile private. Te asigură că afacerea ta funcționează fără probleme în fiecare zi. 
Află mai multe despre posibilitățile de încărcare Află mai multe despre soluţiile noastre Free2Move eSolutions
Monitorizarea datelor vehiculului
Fii cu ochii pe partenerul tău de afaceri pe patru roți: senzorii sofisticați ai noului Vivaro Electric și sistemele avansate de monitorizare a datelor vehiculului îți oferă o imagine de ansamblu detaliată și o proiecție a stării vehiculului, a utilizării bateriei și a autonomiei rămase.