Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PRIMA IMPRESIE: DE PRIMĂ CLASĂ.

Fiabilitatea este inclusă de la început, dar la exterior Vivaro îşi arată natura robustă cu ajutorul posturii late, stabile și al stilului încrezător. Prezentarea afacerii înseamnă afacere.

 

Vivaro este un model profesional cu excelentă vizibilitate în toate direcțiile datorită profilului înalt al cabinei și suprafețelor vitrate mari. Dotările exterioare includ o grilă cromată puternică și faruri distinctive cu lumini de zi1. Sunt disponibile cu tehnologie LED2 elegantă, care îi oferă modelului Vivaro o imagine inconfundabilă.

 

1 Opțional pentru Business și Sportive.

2 Standard pentru Business și Sportive, opțional pentru Edition.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

ÎN BIROUL TĂU PE ROȚI.

Arată bine. Se simte bine. Merge bine. Vivaro este construit să muncească din greu datorită designului inteligent al cabinei și este echipat cu dotări inteligente și practice care ajută la îndeplinirea sarcinilor.

 

Materialele de calitate premium sunt folosite peste tot pentru un aspect îmbunătățit și rezistență în timp.

 

Am îmbunătățit ergonomia interiorului, astfel încât vei sta mai confortabil, având la îndemână toate lucrurile necesare. Nivelurile de confort și de control sunt optimizate în tot habitaclul.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

JANTE DE LUCRU.

Vivaro este disponibil cu jante din oțel de 16” sau cu jante din aliaj de 17". Jantele sunt oferite în funcție de nivelul de echipare și varianta pe care le-ai ales.

COLOREAZĂ-ȚI MODELUL VIVARO.

Alege una dintre cele 11 culori mate sau metalizate pentru personalizarea Vivaro. Furgoane elegante și rezistente, create pentru dinamica afacerii tale și stilul tău de viață.

PACHET SPORT DE TOP.

Ai comfort sporit pentru Vivaro tău alegând Pachetul Sport. Asistența la parcare te va ajuta să parchezi în cele mai dificile locuri.