Crossland

PRINDE OFERTELE WOW CU PRIMA DE CASARE REMAT.

OPEL CROSSLAND DE LA 13.198 EUR CU TVA INCLUS.

DESIGN GERMAN PUR, SOFISTICAT ȘI ÎNDRĂZNEȚ.

Profită de prima de casare Remat și prețul wow și rezervă acum oferta.

Opel Crossland este SUV-ul pregătit să facă față provocărilor de zi cu zi, în care vei regăsi confort, siguranță și tehnologie într-un design care întoarce toate privirile.

 

De ce Opel Crossland?

 

  • Cabină spațioasă și practică. Portbagajul poate fi extins până la 1.255 litri.
  • Scaune ergonomice care susțin o poziție sănătoasă în timpul călătoriei
  • Navigația Navi 5.0 IntelliLink te va ajuta să ajungi ușor și în siguranță la fiecare destinație.
  • Conectare simplă la Apple CarPlay™ sau Android Auto™ care îți permite să vorbești la telefon sau să trimiți mesaje în timp ce mâinile tale rămân pe volan.
  • Radio Multimedia ecran tactil de 7” și lista nu se oprește aici.
 

CONTINUĂ ȘI VEI DESCOPERI CE SE ASCUNDE ÎN SPATELE ACESTUI SUV ELEGANT.

SIGURANȚĂ & INOVAȚII.

FARURI AFL CU LED-URI
Deține controlul complet pe șosea și condu mai sigur. Farurile AFL cu LED-uri ale modelului Crossland îmbunătățesc semnificativ vizibilitatea în toate condițiile existente și comută automat faza lungă pentru a nu orbi alt șofer, mărind raza de acțiune pentru a ilumina în timpul virării în curbe. Cu atât mai bine să vezi și să fii văzut în noul Crossland. 
CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER PANORAMICĂ LA 180°
Camera video pentru marșarier panoramică a modelului Crossland nu se rezumă decât la faptul că nu mai trebuie să te întorci în scaun pentru manevra de parcare. Acestă cameră video inteligentă la 180° îți asigură o vedere la rezoluție înaltă, foarte largă și confortabilă pe planșa ta de bord, pentru a putea vedea unghiurile moarte, pentru a verifica obstacolele și a evita pericolele în timpul manevrelor de marșarier în trafic. 
FRÂNARE AUTOMATĂ DE URGENȚĂ
Tehnologia Opel îți oferă încrederea de a fi gata oriunde călătorești, oferind un mediu mult mai sigur pentru tine și pentru celelalte persoane. Frânarea automată de urgență1 detectează constant pietonii și alte autovehicule pe care este posibil ca tu să nu le fi văzut. Sistemul trimite o avertizare și frânează automat în caz că nu reacționezi pentru a reduce riscul și impactul coliziunii. 
1Opțional. Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Într 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului.
HEAD-UP DISPLAY
Head-up Display proiectează informațiile esențiale, precum viteza, alertele de pe planșa de bord și indicatoarele rutiere direct în câmpul tău vizual – astfel încât să te poți concentra la drum fără a fi distras de lucruri minore. 
INTELLIGRIP
¹ Opțional. Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Într 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. 
ASISTENT AUTOMAT LA PARCARE
Parcarea va deveni floare la ureche datorită sistemelor de asistență pentru șofer ale modelului Crossland, care te vor ghida chiar și în cel mai ușor de accesat loc. Asistentul automat la parcare scanează spațiul cu ajutorul senzorilor și ghidează automat autovehiculul în spațiul respectiv, în timp ce tu trebuie să fii atent doar la accelerație, frână și schimbarea treptelor de viteză. Când ai terminat, acesta te poate ajuta să îți reiei parcursul în trafic. 

TE-AM CONVINS SĂ FACI URMĂTORUL PAS?